Groepsuitje Vlierden en omgeving

Gevonden in de buurt van Vlierden:

Happen en Trappen fietsroutes

asten, Noord-Brabant (3.17km)  -  Lekker fietsen en onderweg genieten van heerlijke gerechten: dat is Happen en Trappen! De fietsroutes brengen je door de mooiste delen van Nederland en België. Dubbel genieten dus!

Liever Buiten

deurne, Noord-Brabant (3.73km)  -  Iets actiefs doen, maar wel lekker in de frisse buitenlucht? Bij Liever Buiten Outdoor Recreatie in Deurne kun je terecht voor de leukste groepsactiviteiten.

Doe een dagje Asten

asten, Noord-Brabant (4.59km)  -  Maak een mooie fietstocht of wandeling door het prachtige Asten en geniet daarna van een goed gevulde koffietafel of een gezellig diner bij Eetcafé Jan van Hoek.

Jan Paagman Sterrenwacht

asten, Noord-Brabant (4.9km)  -  Bekijk de planeten, nevels en andere interessante objecten in het oneindige universum tijdens een bezoek aan de Jan Paagman Sterrenwacht. Bij ieder volgend bezoek zijn weer nieuwe dingen te zien!

Museum Helmond

helmond, Noord-Brabant (8.23km)  -  Museum Helmond is gevestigd in een prachtig middeleeuws kasteel. Neem een duik in de geschiedenis van Helmond!

Sporthotel HUP

mierlo, Noord-Brabant (9.06km)  -  Voor een compleet dagje sportiviteit bezoek je Sporthotel HUP. Ga fitnessen, bowlen of squashen en kom daarna bij in de sauna. Sluit de dag af met een etentje in het restaurant. En dat alles onder één dak!

Speeltuin Prinses Irene

someren-eind, Noord-Brabant (9.97km)  -  Lekker spelen op maar liefst vijfduizend vierkante meter? Speeltuin Prinses Irene biedt naast uitdagende speeltoestellen ook een gezellige kinderboerderij!