1

Gevonden in de buurt van Waverveen:

Natuurgebied Ruygeborg

nieuwkoop, Zuid-Holland (10.49km)  -  Dit sinds 2012 aangelegde Natuurgebied is nog redelijk jong, maar groeit uit tot een walhalla voor veel vogelsoorten.

elke dag geopend 

Wandelen en varen door de Nieuwkoopse Plassen

woerdense verlaat, Zuid-Holland (10.93km)  -  Verken het prachtige natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen en kom heerlijk tot rust. Ontdek de omgeving per boot, peddel zelf door het gebied in een kano, of kies voor een fiets- of wandelroute. Een ontspannen en actief dagje uit.

geopend op afspraak of bel  

Amsterdamse Bos: De Boswinkel

amstelveen, Noord-Holland (12.2km)  -  Praat met de paddenstoelen en zing met de vissen in het Bezoekerscentrum en ontdek zo het leven in het Amsterdamse Bos!

's maandags gesloten 

Landgoed Haarzuilens

haarzuilens, Utrecht (13.48km)  -  Rondom Kasteel de Haar ligt een mooi natuurgebied. Kom naar Landgoed Haarzuilens om heerlijk te wandelen, fietsen of te ontspannen.

elke dag geopend 

Op stap met Local Nature Guide

diemen, Noord-Holland (13.86km)  -  Ontdek de natuur van Nederland met de excursies en gidsen van Local Nature Guide.

geopend op afspraak of bel  

Birdroute Diemerbos - wie vindt de vogels?

diemen, Noord-Holland (13.86km)  -  Wie vindt de vogels op de Birdroute en heeft een vogeldiploma verdiend? Kinderen (en hun ouders) genieten volop op de Birdroute in het Diemerbos.

elke dag geopend 

Speelbos Banjerbossie

diemen, Noord-Holland (13.97km)  -  Oude kleren en laarzen aan, banjeren maar! In het Diemens bos beleven kinderen eindeloze avonturen in hun Banjerbossie met spannende wilgentunnels, een pontje en een kabelbaan.

elke dag geopend 

Máximapark Utrecht

vleuten, Utrecht (16.2km)  -  Koningin Máxima opende hoogstpersoonlijk haar eigen Máximapark. Dit park is zo groot als de Utrechtse binnenstad en herbergt onder meer een speeltuin, een restaurant en diverse sportfaciliteiten.

elke dag geopend 

Julianapark Utrecht

utrecht, Utrecht (17.93km)  -  Het Utrechtse Julianapark is een heerlijke bestemming voor een dagje natuur. Neem een boek mee, wat te drinken en een kleed en je bent er een paar uur zoet!

elke dag geopend