ekrant

DagjeWeg.NL E-Krant 2006-10 Thema: Vriendinnendagen

Schrijf u in op deze gratis E-Krant.

Bekijk onze eerdere E-Kranten.

Vrouwen onder elkaar

Moederdag is in aantocht, dus de hoogste tijd om de vrouwen te verwennen! Het aanbod is breed: van workshops tot kunstroutes en van varen tot heerlijk ontspannen in een kuuroord. Enne...de mannen mogen deze keer niet mee!

 

Houdt u van sauna of wilt u iets heel nieuws uitproberen? De heerlijkste en meest uiteenlopende  beauty arrangementen kunt u hier vinden!  

Uit in Arnhem
Ontdek Arnhem samen met uw vriendinnen! De hoofdstad van Gelderland is een ultieme stad om te winkelen, uit te gaan of in het park te lopen. 's Avonds kunt u zich laten verwennen in de sauna, het solarium of Turks stoombad van het hotel.  Lees verder »

Ryokan in Balans
De perfecte balans (her)vindt u bij Ryokan De Bronsbergen: even heerlijk ontspannen en genieten in pure harmonie! Een Ryokan is een traditioneel Japanse Wellness Centre welke in volledige balans met zijn omgeving wordt gebouwd.  Lees verder »

Engelse middag op het Friese water
Met de 'Swan' vaart u door de verborgen vaarten van Friesland, smalle watertjes, midden tussen de weilanden, eenden en futen. Daarnaast vaart u natuurlijk ook over de meren met zijn witte zeiltjes, met daartussen de grote bruine zeilen van de skûtsjes. Onderweg kookt de schipper met de stoom van de stoommachine het water voor een verse pot Lady Grey thee.  Lees verder »

 

Hotelaanbiedingen


Bilderberg Parkhotel (Rotterdam)****
Tuinkamer vanaf € 85,-
Het Parkhotel, historisch gezien hèt ‘landmark hotel’ van Rotterdam, dateert uit 1922 en is gelegen aan één van de mooiste singels in het hart van Rotterdam. Kamers beschikbaar vanaf juli.Hotel Restaurant Oud London (Zeist)****
Sauna & Beauty arrangement vanaf € 250,-
Al 200 jaar is Hotel Restaurant Oud London succesvol door bijzondere gastvrijheid, gecombineerd met een stijlvolle traditie en modern comfort. Het hotel is gelegen in de historische bossen van Zeist en herbergt een zeer rijke historie.Corinthia Antwerp Hotel (Antwerpen)****
Tweepersoonskamer vanaf € 129,-
Het Corinthia Antwerp Hotel biedt u dé ideale combinatie van onvervalste klasse en Antwerpse gastvrijheid! Het gloednieuwe restaurant, mét showkeuken, straalt luxe en charme uit en biedt u een rustgevende blik op het Hertoghe Park.Dorint Resorts & Spa (Balmoral)****
Tweepersoonskamer vanaf € 135,-
Dorint Resorts & Spa bevat een nieuw gezondheids-centrum met sauna, solarium, binnen zwembad, whirlpool, schoonheids en massageruimtes en fitness dat  u alle faciliteiten biedt om te relaxen en tot rust te komen.

 

E-Krantthema: Vriendinnendagen

Creatief

Met Art in One in Milsbeek is het mogelijk om verschillende workshops te volgen. Het aanbod omvat onder andere cursussen schilderen, beeldhouwen in zachte steen, boetseren, het beschilderen van keramiek, muziek, theaterspel en djembé. De workshop staat in het teken van gezamenlijk creatief bezig zijn.

Hotelarrangementen rond Milsbeek

Gondel

Venetië is dichterbij dan u denkt. In de Amsterdamse grachten vaart een gondel, waarmee u geruisloos een leuke tocht maakt. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u gezellig bijkletsen met uw vriendin. De gondel is van de Nederlandse Tirza Mol, die de gondel zelf en naar eigen ontwerp heeft gebouwd. 

Hotelarrangementen in Amsterdam

B!zondere route

In de verschillende dorpskernen van de gemeente Buren stellen meer dan twintig kunstenaars hun ateliers open op 13 en 14 mei, 10 en 11 juni, 8 en 9 juli en 12 en 13 augustus. Door een eigen route samen te stellen, kunt u kennis maken met hun werk en manier van werken. Collega-kunstenaars vanuit het hele land zijn te gast om bij de kunstenaars uit Buren te exposeren.

Hotelarrangementen rond Buren

Made in Holland

De Libelle Zomerweek bestaat tien jaar. Dat lustrum heeft het vrouwentijdschrift het thema 'Made in Holland' hebben gegeven. Van maandag 15 t/m zondag 21 mei kunnen meer dan 70.000 Libelle lezeressen op het Almeerderstrand genieten van onder andere modeshows, optredens, kookdemonstraties en workshops en lopen langs de vele stands.

Hotelarrangementen in Almere

Nieuws van DagjeWeg.Nl

Spreken is zilver, zwijgen is goud

'De hond in de pot vinden', 'aan de kaak stellen' en 'door het oog van de naald kruipen'. Iedereen gebruikt spreekwoorden regelmatig. Maar waar komen ze eigenlijk vandaan? Het Noord-Brabants Museum in Den Bosch stelt met de tentoonstelling 'Spreken is zilver, kijken is goud' de oorsprong van bekende en onbekende Nederlandse spreekwoorden aan de kaak.

Delicate voorjaarsbloeier

De tuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn besteden dit voorjaar speciale aandacht aan een welbekende voorjaarsbloeier, de aurikel. Deze plant behoort tot de familie van de Primula en bloeit in groepjes van vier tot twaalf goudgele bloemen. Van 26 april tot en met 9 mei is deze zeldzame voorjaarsbloeier te zien in de presentatie 'Delicate schoonheid'.

World Press Photo 2006

Ruim 83.000 ingezonden foto’s waren er ingestuurd voor de World Press Photo wedstrijd 2006. Van 24 april tot en met 18 juni zijn de winnende foto’s te zien in tien verschillende categorieën, zoals elk jaar in de Oude Kerk in Amsterdam.

Nieuws over DagjeWeg.NL

Het lijkt bijna traditie om met Hemelvaart en Pinksteren een wandel- of fietstocht te gaan maken. DagjeWeg.NL kan hierin natuurlijk niet achterblijven. Daarom staat de volgende E-Krant in het teken van wandel- en fietstochten. De nieuwsbrief komt de dag vóór Hemelvaart uit, oftewel 24 mei. Mis 'm niet!