UITagenda  natuur Flevoland

UITagenda en activiteiten natuur Flevoland en omgeving

Almere City Run

tijdelijke activiteit almere, Flevoland  -  De Almere City Run is hét hardlooprondje door de natuur en het grootste hardloopevenement van Almere. Geniet van de natuur en de omgeving van de stad. Doe mee met de Trots van Almere!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 16 juni 2024, van 08:30 uur tot 15:00 uur 

Ga op avontuur in de zomervakantie

tijdelijke activiteit almere, Flevoland  -  In de zomervakantie beleef je de mooiste avonturen bij Outdoorpark SEC Almere. Je hebt volop keus: survivallen, boogschieten, kanovaren en nog veel meer. Iedere vakantiedag een nieuw avontuur!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 20 juli 2024 t/m zondag 25 augustus 2024, 14:00 uur 

Zomerkamp Outdoor

tijdelijke activiteit almere, Flevoland  -  Ga lekker op kamp deze zomer bij Outdoorpark SEC Almere. Survivallen, hut bouwen, boogschieten – en natuurlijk heel veel gezelligheid en plezier!

vandaag nog gesloten, geopend zondag 11 augustus 2024 t/m maandag 12 augustus 2024 

KinderMudRun Lelystad

tijdelijke activiteit lelystad, Flevoland, Het Belevenissenbos  -  Overwin samen met je kinderen, vrienden, sportmaatjes en andere familieleden de meest spectaculaire hindernisbaan van Lelystad.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 31 augustus 2024 t/m zondag 1 september 2024, van 10:00 uur tot 15:00 uur 

Expeditie Vaderdag

tijdelijke activiteit almere, Flevoland  -  Ga op Vaderdag met je vader op een spannende expeditie in het outdoorpark, op zoek naar een schat. Neem je broertjes, zusjes, moeder, oma’s, opa’s mee - iedereen kan helpen!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 15 juni 2025, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Ga op avontuur in de zomervakantie

tijdelijke activiteit almere, Flevoland  -  In de zomervakantie beleef je de mooiste avonturen bij Outdoorpark SEC Almere. Je hebt volop keus: survivallen, boogschieten, kanovaren en nog veel meer. Iedere vakantiedag een nieuw avontuur!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 12 juli 2025 t/m zondag 17 augustus 2025, 14:00 uur 

De Groene Kathedraal

almere, Flevoland  -  De Groene Kathedraal is een uniek landschapskunstwerk dat volledig is gemaakt met bomen. De Groene Kathedraal is een levensgrote replica van de Notre Dame in Reims.

Hanneke's Pluktuin

biddinghuizen, Flevoland  -  In de uitgestrekte polder bloeien vanaf het voorjaar tot in het najaar de mooiste bloemen in Hanneke's Pluktuin. Kom en geniet van de bloemenpracht en pluk zelf een mooi boeket voor thuis. In het voorjaar kun je ook tulpen plukken!

Wandelroute Pruimenpotpad

dronten, Flevoland  -  Bij de wandelroute het Pruimpotpad ontdek je bomen die in bloei staan ​​of rijp fruit dragen. Tijdens de wandeling kom je ook groentetuinen en allerlei kleinfruit zoals bessen, aardbeien en frambozen tegen.