UITagenda  Groene-Hart

UITagenda en activiteiten  Groene-Hart en omgeving

Open dag Fort Nieuwersluis

tijdelijke activiteit nieuwersluis, Utrecht, Fort Nieuwersluis  -  Duik tijdens het Weekend van het Verdedigingserfgoed de Koude Oorlog in! Boek snel jouw gratis ticket en ontdek de wereld van de Bescherming Bevolking op Fort Nieuwersluis en die van de Hollandse Waterlinies.

geopend op zondag 21 april 2024, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Theatrale rondleiding bij Cruquius Museum

tijdelijke activiteit cruquius, Noord-Holland, Haarlemmermeer Museum de Cruquius  -  Laat je meevoeren met deze theatrale rondleiding door Cruquius Museum aan de hand van Nicolaus Cruquius en zijn gezelschap. Elke zondag om 13:00 en om 14:30 uur begint een theatrale rondleiding. Heel erg leuk voor de hele familie.

geopend op zondag 21 april 2024, van 13:00 uur tot 15:15 uur 

OERRR-tocht Spiegelplas

tijdelijke activiteit nederhorst den berg, Noord-Holland, Nederhorst Den Berg, parkeerplaats bij de Kooibrug  -  Ga samen met de boswachter mee op avontuur bij de Spiegelplas en ontdek welke dieren er allemaal leven.

geopend op zondag 21 april 2024, 15:00 uur 

Elfia Haarzuilens

tijdelijke activiteit haarzuilens, Utrecht, Kasteel de Haar  -  Tijdens fantasy fair Elfia stap je een fantasiewereld binnen vol muziek, shows en mensen die zo uit een sprookje lijken te zijn gestapt. Nog leuker: je kunt zelf meedoen. Verkleed je en leef je droom als Elfiaan tussen de Elfianen.

zaterdag 20 april 2024 t/m zondag 21 april 2024