UITagenda  in Groene-Hart

Zomervaartocht op de Nieuwkoopse Plassen

tijdelijke activiteit nieuwkoop, Zuid-Holland, Nieuwkoopse Plassen, Restaurant Tijsterman  -  Maak tijdens de warmste dagen van het jaar kennis met ht best bewaarde geheim van het Groene Hart.

Bezoek Kunstfort bij Vijfhuizen

tijdelijke activiteit vijfhuizen, Noord-Holland, Kunstfort bij Vijfhuizen  -  Kunst, erfgoed en natuur bij Kunstfort bij Vijfhuizen

Piet Paris: Illustraties, glaskunst

tijdelijke activiteit amstelveen, Noord-Holland  -  Vanaf 8 maart 2023 opent de tentoonstelling Piet Paris ea. -Illustraties, glaskunst, mode in Museum JAN in Amstelveen waarin het werk van mode-illustrator Piet Paris wordt getoond.

Marokkaans design in het Muiderslot

tijdelijke activiteit muiden, Noord-Holland  -  In de tentoonstelling ‘Knoop voor Knoop’ maak je kennis met echt ambachtswerk: weven. De Amsterdamse ontwerpster Mina Abouzahra neemt je in Knoop voor Knoop mee naar de kunst van het even.

Lot uit de Loterij

tijdelijke activiteit schoonhoven, Zuid-Holland, Vesting Schoonhoven  -  Van 16 februari 2022 t/m 24 september 2023 september is in het Nederlands Zilvermuseum de tentoonstelling Lot uit de Loterij te zien.

Beleef het ultieme eilandgevoel op Pampus

tijdelijke activiteit muiden, Noord-Holland, Forteiland Pampus  -  Ga voor Pampus, het eiland waar historie en toekomst samenkomen. Ontdek 400 jaar verhalen en beleef het ultieme eilandgevoel.

Puur op zondag

tijdelijke activiteit diemen, Noord-Holland, Fort Diemerdam  -  Op zondagen is iedereen welkom om te komen lunchen en borrelen bij Paviljoen Puur op Fort Diemerdam, ze zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Kazernekeuken

tijdelijke activiteit nieuwersluis, Utrecht, Fort Nieuwersluis  -  Vanaf woensdag 2 februari gaat de Kazernekeuken op Fort Nieuwersluis weer open. Je kan dan weer komen genieten van koffie/thee, diverse sappen, heerlijke huisgemaakte taarten & andere zoete lekkernijen en lunch.#fort #nieuwersluis

Fort Room op het Plofhuis

tijdelijke activiteit weesp, Noord-Holland, Fort Uitermeer  -  Ben jij gek op puzzelen, raadsels oplossen en logisch nadenken, kies dan voor deze escape kist! De Fort Room is een mobiele escape room experience in de vorm van een munitiekist.

Fort Room op het Plofhuis

tijdelijke activiteit diemen, Noord-Holland, Fort Diemerdam  -  Ben jij gek op puzzelen, raadsels oplossen en logisch nadenken, kies dan voor deze escape kist! De Fort Room is een mobiele escape room experience in de vorm van een munitiekist.

Waterwolf slaat toe

tijdelijke activiteit nieuwpoort, Zuid-Holland, Stadhuis van nieuwpoort  -  In de geschiedenis heeft de Alblasserwaard veel watersnoden te verduren gehad, vaak met verstrekkende gevolgen voor de bewoners. Een aantal watersnoden wordt in Museum Nieuwpoort uitgelicht.

Fort Uitermeer Familie speurtocht

tijdelijke activiteit weesp, Noord-Holland, Fort Uitermeer  -  Kom op ontdekkingstocht op Fort Uitermeer in Weesp Speur naar alle fotos kunt vinden? Door het oplossen van allerlei puzzels en raadsels. Eigenlijk is het een soort escape spel buiten Leuk voor families met kinderen vanaf een jaar of zes....

'Denkend aan Weesp' door de ogen van kunstenaars

tijdelijke activiteit weesp, Noord-Holland, Stadhuis Weesp  -  De schilderijen, tekeningen en aquarellen in deze expositie brengen de relatie tussen de stad en het water in beeld en vertellen daarmee het verhaal van Weesp en het water.

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Boek nu met een fijne korting! Een gezellige avond uit? Daar hoort natuurlijk een drankje bij! Boek een proeverij of workshop in het sfeervolle proeflokaal van Mitra De Nieuwe Bourgondiër en maak kennis met de beste wijnen, bieren, rums, whisky's, cocktails of gin-tonics.