1

UITagenda  events Noord-Brabant

UITagenda en activiteiten events Noord-Brabant en omgeving

De Maasdijk

tijdelijke activiteit oss, Noord-Brabant  -  Tijdens De Maasdijk wagen sportievelingen zich aan de marathon, hardloopwedstrijden, triathlons, skatetochten of wandelingen. Niet alleen bij de finish in het Osse centrum, ook in de kernen van de gemeente is het feest.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 15 juni 2024 t/m zondag 16 juni 2024, van 05:00 uur tot 19:00 uur 

Maasdijk Crossduathlon

tijdelijke activiteit oss, Noord-Brabant  -  De Maasdijk Crossduathlon is het NK Crossduathlon run-bike-run in Oss. Er is een korte crossduathlon van ongeveer 5 km lopen, 10 km mountainbiken en 2,5 km lopen. De lange crossduathlon is ongeveer 7,5 – 20 en 5 km en is ook als duo af te leggen.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 20 oktober 2024, van 10:30 uur tot 19:00 uur 

Maasdijk Winterrun

tijdelijke activiteit ravenstein, Noord-Brabant  -  De Maasdijk Winterrun is een unieke trail in lintvorm door de uiterwaarden langs de Maas tussen Gewande en Ravenstein met overwegend single tracks. Je kunt kiezen uit vier afstanden die op verschillende locaties starten: ongeveer 39, 25, 20 en 10 km.

vandaag nog gesloten, geopend op dinsdag 22 oktober 2024, van 10:30 uur tot 19:00 uur 

Historia Park

best, Noord-Brabant  -  Sumoworstelen, simulatievliegen of boogschieten. Op Park Historia is voor iedereen wat te beleven! Breng een bezoek aan één van de musea en geniet van een heerlijke maaltijd bij Brasserie 't Boshuys.

Pimp je tas

waalwijk, Noord-Brabant  -  Altijd origineel over straat met je zelfgemaakte tas? Laat je creativiteit de vrije loop bij Zizi en pimp je tas! Leuk samen met vriendinnen of familie.