1

UITagenda  workshop Noord-Holland

UITagenda en activiteiten workshop Noord-Holland en omgeving

Winterkasteel Muiderslot

tijdelijke activiteit muiden, Noord-Holland, Muiderslot  -  Bij het Muiderslot kun je deze winter weerhet échte winterse leven op een kasteel van vroeger ervaren. De lichtjes branden, de chocomelk is warm en er is van alles te doen en beleven voor jong en oud.

geopend, zaterdag 16 december 2023 t/m zondag 25 februari 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

De Grote Indonesië 10-daagse afsluiting

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland  -  Kom langs en geniet van fascinerende evenementen en activiteiten, allemaal ter ere van deze prachtige tentoonstelling. Van lezingen en presentaties tot live interviews, documentaires en interactieve workshops voor kinderen.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 23 maart 2024 t/m maandag 1 april 2024, van 10:00 uur tot 21:00 uur 

-in the spotlights-

Theehuis Mevrouw Cha

stompetoren, Noord-Holland  -  Ontdek hoe thee echt hoort te smaken met een theeproeverij bij Mevrouw Cha. Een echte theesommelier leert je de beste tips en tricks voor het maken van de perfecte thee. Gebak en Thee kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Cacaomuseum in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Stap binnen in het Cacaomuseum in Amsterdam. Hier leer je in een kleine expositie alles over chocola: van cacaoboon tot reep. Volg een workshop chocola maken of schilderen met chocola en ga op chocoladetour door onze hoofdstad.

MAK Blokweer

blokker, Noord-Holland  -  Het natuurpark Blokweer bij Hoorn laat bezoekers kennis maken met de cultuurhistorie en natuur van het gebied. Geniet in dit theater van het landschap!

Museum 't Kromhout

amsterdam, Noord-Holland  -  Bij Museum 't Kromhout keer je terug naar de Industriële Revolutie, een periode waarin het centrum van Amsterdam uit zijn voegen barstte van de kleine scheepswerven. Bewonder historische objecten en (werkende) motoren!