1

UITagenda Veluwe

UITagenda  in Veluwe en in de buurt van Veluwe

10 wekenlijkse cursus tekenen

tijdelijke activiteit wezep, Gelderland, InhetAtelier  -  Tekencursus, met uitgebreide aandacht aan techniek, perspectief, verhoudingen, lichtinval, accentueren en detailleren. Je krijgt diverse opdrachten om te tekenen maar dat kunnen ook zelf meegerachte voorwerpen zijn.

geopend, woensdag 20 september 2023 t/m woensdag 13 december 2023, van 09:.3 uur tot 12:.3 uur 

Doorgaans - Jans Muskee en Maurice van Tellingen

tijdelijke activiteit ede, Gelderland, 50PK  -  De tentoonstelling DOORGAANS toont tekeningen van Jans Muskee en miniatuur bouwwerken van Maurice van Tellingen in de kunstruimte 50PK in Ede.

geopend, vrijdag 1 december 2023 t/m zondag 31 december 2023, van 12. uur tot 17:00 uur 

Restaurant Aroma Italian Fine Dining

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Centrum van Vaassen  -  Italiaans Fine Dining Restaurant op en toplocatie in Vaassen (ex *** Restaurant De Leest) Uitgeroepen tot Italiaans Restaurant van het Jaar 2023

geopend, dinsdag 20 juni 2023 t/m zondag 31 december 2023, 13:.0 uur 

Alle gekheid op een stukje - Jan van Haasteren

tijdelijke activiteit harderwijk, Gelderland  -  Alle gekheid op een stukje! Een tentoonstelling vol met het humoristische werk van puzzelkoning Jan van Haasteren.

geopend, vrijdag 26 mei 2023 t/m zondag 14 januari 2024, van 10:30 uur tot 17:00 uur 

Oude Meesters in Grote Kerk Apeldoorn

tijdelijke activiteit apeldoorn, Gelderland  -  Oude Meesters hangen in de Grote Kerk Apeldoorn. Olieverfschilderijen en tekeningen, 1 op 1 nauwkeurig bestudeerd en gemaakt door studenten van Anouk Bijsterbosch, 2e in TV programma ,De Nieuwe Vermeer,.

geopend, zondag 3 december 2023 t/m woensdag 31 januari 2024 

Kunstroutes in Ede

tijdelijke activiteit ede, Gelderland  -  De kunstwerken in Ede liggen allemaal op loopafstand van elkaar en zijn te ontdekken door middel van drie verschillende wandelroutes. De routes leiden van kunstwerk naar kunstwerk en zijn onderling ook aan elkaar te koppelen.

geopend, donderdag 6 oktober 2022 t/m woensdag 31 januari 2024 

Kracht van de troon

tijdelijke activiteit apeldoorn, Gelderland  -  Kracht van de troon is een tentoonstelling over de symboliek en betekenis van de troon, vroeger en nu. In Apeldoorn op Paleis Het Loo.

geopend, dinsdag 17 oktober 2023 t/m zondag 10 maart 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Escape Xperience Arnhem: de Mysterieuze Vermissing

tijdelijke activiteit arnhem, Gelderland, Startlocatie Escape Xperience  -  Beleef Arnhem in het jaar 1717. De belangrijkste minister van Zweden is vermist en is voor het laatst gezien in Arnhem. Help zijn dochter te ontdekken wat er gebeurd is! Lukt het jullie haar te helpen haar vader te vinden?

geopend, zondag 12 maart 2023 t/m woensdag 12 maart 2025, van 08:00 uur tot 22:00 uur 

Galerie Zippora Meijer

tijdelijke activiteit velp, Gelderland  -  De kunstgalerij is ingericht met het kleurrijke werk van kunstenaar Zippora Meijer en het uitgesproken werk van kunstenaar Gino Sahanaja.

geopend, donderdag 27 oktober 2022 t/m maandag 27 oktober 2025, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Workshops met Zippora Meijer

tijdelijke activiteit velp, Gelderland, Zippora Meijer Art & Design  -  Een schilderworkshop door een ervaren kunstenaar, in haar eigen Galerie. Modern en Neo-expressionistische stroming in haar kunstwerken.

geopend, vrijdag 6 januari 2023 t/m donderdag 31 december 2026 

Kerstmarkt bij Kasteel Cannenburch

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland  -  Op het voorplein van Kasteel Cannenburch staat weer de jaarlijkse kerstmarkt, met honderd kramen vol kerstartikelen en lekkernijen.

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 8 december 2023 t/m zondag 10 december 2023 

Winterfestijn Hattem 2023

tijdelijke activiteit hattem, Gelderland  -  Dompel je onder in winterse gezelligheid in de binnenstad van Hattem. Geniet van straattheater, zangkoren en muziek of doe mee aan (kinder)activiteiten. Ontdek handgemaakte specialiteiten en smul van lekkernijen op de markt en kom sfeervol shoppen.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 8 december 2023, van 14:00 uur tot 21:00 uur 

Dickens Fair Bennekom

tijdelijke activiteit bennekom, Gelderland  -  Gezelligheid, muziek, sfeer en de stijl van Dickens. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Dickens Fair Bennekom.

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 8 december 2023 t/m zaterdag 9 december 2023 

Winter in de Vesting

tijdelijke activiteit elburg, Gelderland, Vischpoort  -  Winter in de Vesting is een sfeervol winterevenement waar je teruggaat naar het jaar 1900. Het mooie vestingstadje Elburg dient als prachtig decor voor dans, theater, een kerstmarkt en heel veel figuren uit die tijd.

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 8 december 2023 t/m zaterdag 9 december 2023 

Mariam Batsashvili - Mozart, Beethoven, Liszt - Wereldpianisten

tijdelijke activiteit ede, Gelderland, Edesche Concertzaal  -  Passievol en stormachtig, maar ook dromerig en weemoedig; het spel van Mariam Batsashvili kent al deze emoties, net zoals de muziek van haar idool Franz Liszt. Het is dan ook geen verrassing dat Mariam in 2014 de prestigieuze winnares was van de...

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 9 december 2023, 20:00 uur 

Kerstmis op Kasteel Spelderholt

tijdelijke activiteit beekbergen, Gelderland  -  Kerstmarkt op een kasteel! In de prachtige zalen van kasteel Spelderholt vind je vintage, brocante en allerlei kerstartikelen. Buiten ligt een groot terras voor een kopje koffie en wat lekkers tussen de vuurkorven.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 9 december 2023 t/m zondag 10 december 2023 

Zandsculpturen Garderen: typisch Nederlands in zand

garderen, Gelderland  -  Maak een reis door heden en het verleden van ons land! Zandsculpturen Garderen staat dit jaar in het teken van alles wat typisch Nederlands is. Bewonder indrukwekkende zandbeelden van de koninklijke familie en bekijk de oud-Hollandse spelletjes,...

Samen koken bij Kookstudio Delicio

nunspeet, Gelderland  -  Volg een kookworkshop en bereid met elkaar een echte Toscaanse of Veluwse maaltijd bij Kookstudio Delicio. Een heerlijke dag vol creativiteit en culinaire uitspattingen met familie, vrienden of collega's!

Voerman Stadsmuseum HattemVoerman Stadsmuseum Hattem

Voerman Stadsmuseum Hattem

Bestel tickets met korting Het Voerman Stadsmuseum vind je in het hart van het pittoreske vestingstadje Hattem. Bekijk er prachtige kunstwerken van lokale kunsthelden en leer meer over de historie van het mooie Hanzestadje. Voor kinderen is er een spannende ontdekkingstocht!