Veluwe

donderdag 24 juni 2021, 193 activiteiten in veluwe

Wild spotten op de Veluwe - Hemellootjes

tijdelijke activiteit vierhouten, Gelderland, Hotel Restaurant De Vossenberg  -  Dé plek om wild te zien! Vanuit deze wildobservatiepost in de bossen van Vierhouten heb je tijdens zonsondergang goed zicht op dieren als edelherten en wilde zwijnen.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, vrijdag 25 juni 2021, van 20:00 uur tot 23:00 uur 

Avondwandeling nachtzwaluw op Planken Wambuis - Otterlo

tijdelijke activiteit otterlo, Gelderland, Planken Wambuis, parkeerplaats Oud Reemst  -  Ga op zoek naar de nachtzwaluw in natuurgebied Planken Wambuis en ontdek meer over deze fascinerende vogel en zijn kenmerkende geluid.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, vrijdag 25 juni 2021, 21:00 uur 

Openingsexpositie

tijdelijke activiteit wageningen, Gelderland, Lucia Novalis  -  OPENINGSEXPOSITIE 'FARVEOSITET' in Huys LUCIA NOVALIS te Wageningen met werk van ERICA WELLING & BIRGIT PEDERSEN * een mix van virtuositeit, diversiteit, kleur, structuur in een verwonderende kunsttaal. * www.lucianovalis.nl

vandaag nog gesloten, geopend morgen, vrijdag 25 juni 2021 t/m zondag 27 juni 2021, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Zomerse kasteelavonden

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  Vier de zomer! Geniet van een lange avond, dwalend door sprookjesachtige, verkoelende kasteelvertrekken en ontmoet de vroegere bewoners van het kasteel.

geopend, woensdag 23 juni 2021 t/m vrijdag 25 juni 2021 

Schrijf mee over de Limes voor Wikipedia

tijdelijke activiteit arnhem, Gelderland, Romeinse Limes  -  Schrijf mee over de Limes voor Wikipedia tijdens de Nationale Archeologiedagen. Tijdens de eerste, digitale, bijeenkomst op 18 juni vertelt Wikipedia-vrijwilliger Ian Velthuis hoe dat in zijn werk gaat.#romeinselimes #wikipedia

geopend, vrijdag 18 juni 2021 t/m vrijdag 2 juli 2021, van 14:00 uur tot 16:00 uur 

Themaexpositie Atelierroute Putten in Kunstkelder

tijdelijke activiteit putten, Gelderland, ingang achterzijde gemeentehuis, via parkeerplaats aan de Brinkstraat  -  Aquarellen, schilderijen, beelden, grafiek, keramiek, tekeningen, foto's... het is allemaal te bezichtigen tijdens een expositie in de Kunstkelder van het gemeentehuis in Putten met verzameld werk van diverse kunstenaars rond het thema 'Vrijheid'.

geopend, vrijdag 18 juni 2021 t/m zaterdag 10 juli 2021 

Ontmoet kasteelbewoners

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  Ook zo benieuwd naar de vroegere bewoners van kasteel Cannenburch? Kasteel Cannenburch brengt elke 1ste zondag van de maand de kasteelbewoners tot leven.

geopend, zaterdag 5 juni 2021 t/m zondag 3 oktober 2021 

Nieuw! Blotevoetenpad

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  Klauteren over boomstammen, glibberen over stenen, maar ook het zand, de grond en de boomschors tussen je tenen voelen in het bos.Zand, modder, houten stapstenen, van alles kom je tegen op je ontdekkingsreis over het blotevoetenpad.

geopend, zaterdag 22 mei 2021 t/m donderdag 30 september 2021 

Lentespeurtocht

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  Fluit mee met de vogels, ontdek wat groeit en bloeit in de moestuin en het park en voel de eerste zonnestralen op je huid. Zodra er een datum bekend is wanneer we onze deuren weer mogen openen kunt u in onze landwinkel de speurtocht kopen.

geopend, zaterdag 1 mei 2021 t/m vrijdag 9 juli 2021 

AFGELAST Binnenstebuiten

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  De hoogtepunten van kasteel en park tijdens een wandeling van 750 meter om de kasteelgracht. Zodra er een datum bekend is wanneer we onze deuren weer mogen openen kunt u hier uw kaartjes reserveren.

geopend, vrijdag 23 april 2021 t/m vrijdag 29 oktober 2021