UITagenda  natuurgebied Zuid-Holland

UITagenda en activiteiten  Zuid-Holland en omgeving

-in the spotlights-

Varen en landschaps-/macrofotografie

tijdelijke activiteit nieuwkoop, Zuid-Holland, Nieuwkoopse Plassen, Aanlegsteiger Natuurmonumenten  -  Leg de schatten van de Nieuwkoopse Plassen op de gevoelige plaat vast.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 1 juni 2024, 06:00 uur 

Natuur rondom de vuurtoren van Ouddorp

tijdelijke activiteit ouddorp, Zuid-Holland, Ouddorp, Parkeerplaats Westhoofd  -  De kop van Goeree Overflakkee heeft een heel gevarieerd landschap waar niet voor niets veel toeristen op af komen.Wandel met ons mee en we laten je de mooiste plekken zien.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 1 juni 2024, 09:00 uur 

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Wandelroute Kwade Hoek

goedereede, Zuid-Holland  -  De Kwade Hoek is een van de mooiste natuurgebieden van Goeree-Overflakkee. Kleine waterplassen, groene duinvalleien en daarachter een uitgestrekt strand.

Hollands Duin

noordwijk, Zuid-Holland  -  De smalle duinstrook Hollands Duin is een afwisselend duingebied tussen Noordwijk en Den Haag. Je vindt hier dicht bos en open zandverstuivingen. Vanaf de duintoppen heb je mooi uitzicht op de bollenvelden rond Lisse.

Wandelen en varen door de Nieuwkoopse Plassen

woerdense verlaat, Zuid-Holland  -  Verken het prachtige natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen en kom heerlijk tot rust. Ontdek de omgeving per boot, peddel zelf door het gebied in een kano, of kies voor een fiets- of wandelroute. Een ontspannen en actief dagje uit.