Uittips jongeren Apeldoorn

UITgelicht

Uittipsjongeren in Apeldoorn (18)

Zomers uitje: film kijken in de bossen!

apeldoorn, Gelderland  -  Een zwoele zomeravond maak je af met een film, lekker in de buitenlucht. Plof neer voor het Openlucht Filmfestival Apeldoorn.

Sisi, het sprookje voorbij

apeldoorn, Gelderland  -  We kennen het filmsprookje, maar wie kent het echte leven van Sisi? Op Paleis Het Loo zie je ook de, soms bizarre, werkelijkheid.

Krijg zin in de donkere dagen met Spirit of Winter

apeldoorn, Gelderland  -  Spirit of Winter luidt traditiegetrouw de winter in, de periode om thuis te blijven en te genieten van alles rondom deze familieperiode. In de voortuin van Paleis Het Loo toont Spirit of Winter kleine merken en bijzondere producten die uit de...

Met je dikke vest naar de film

apeldoorn, Gelderland  -  Trek een warme trui aan, kruip dicht tegen elkaar aan en geniet van de mooiste films in de buitenlucht.

Openlucht Filmfestival van start

apeldoorn, Gelderland  -  Een volle week genieten van nieuwe films in een grote buitenbioscoop: vandaag start het Openlucht Filmfestival in Apeldoorn!

Brand treft Veluwe

hoog soeren, Gelderland  -  Gisteravond woedde een flinke brand in heidegebied Hoog Soeren. Een gebied van 60 tot 80 hectare is afgebrand.

CODA is verbluffend cultuurwarenhuis

apeldoorn, Gelderland  -  Een cultuurwarenhuis, zo ziet CODA in Apeldoorn zichzelf. CODA is een museum, een archief en een bibliotheek onder een mooi dak.

Aquacentrum Malkander is altijd leuk

apeldoorn, Gelderland  -  Binnen en buiten speelplezier voor badgasten. Weer of geen weer: in Aquacentrum Malkander in Apeldoorn is het altijd genieten.

Win 4 tickets voor De Ontdekhal

prijsvraag Kom erachter hoe tof techniek is in De Ontdekhal, gevestigd in een voormalig tuincentrum in de Utrechtse wijk Overvecht! Hoe moet dat eigenlijk, solderen? En wat kun je allemaal maken van piepschuim? Kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn van harte welkom om zelf aan de slag te gaan tijdens allerlei...