Uittips cultuur Biddinghuizen

Uittipscultuur in Biddinghuizen (14)

Voel de kick in Walibi Holland

biddinghuizen, Flevoland  -  Na een dagje Walibi Holland sta je te trillen op je benen van de sensatie. Zo hou je die kinderen zoet in de schoolvakanties.

Walibi Holland is weer open!

biddinghuizen, Flevoland  -  Walibi Holland is weer klaar voor een paar maanden actie, adrenaline en snelheid. Ga op avontuur!

Achtbanen draaien weer op volle toeren

biddinghuizen, Flevoland  -  Twee achtbanen hadden de afgelopen week last van een storing. Vrijdag hingen in Walibi Holland zelfs mensen op de kop vast.

Lowlands is begonnen

biddinghuizen, Flevoland  -  Lowlands is begonnen. Om half twee nam de band The Wombats de aftrap.

Lowlands onthult nieuwe namen

biddinghuizen, Flevoland  -  De gelukkigen met een kaartje kunnen zich verheugen op Lowlands. Vandaag maakte de organisatie nieuwe namen bekend.

Biddinghuizen zonder Lowlands?

biddinghuizen, Flevoland  -  Gaat Lowlands Biddinghuizen verlaten? Door een verhoging van de toeristenbelasting zijn de onderhandelingen in volle gang.

Lowlands maakt artiesten bekend

biddinghuizen, Flevoland  -  De eerste artiesten voor Lowlands 2011 zijn bekend! Van harde muziek tot klassieke muziek... Al benieuwd?

Defqon 1 verhuist

biddinghuizen, Flevoland  -  Het dancefestival Defqon 1 verhuist komend jaar naar Biddinghuizen.

Lowlands als circus?

biddinghuizen, Flevoland  -  Er wordt alles aan gedaan om de btw-verhoging te ontlopen. Festival Lowlands wordt zelfs misschien een circus!

Lowlands razendsnel uitverkocht

biddinghuizen, Flevoland  -  Binnen twee uur waren alle kaarten voor Lowlands 2011 verkocht. De voorverkoop startte vrijdag.