1

Lowlands versus zwarte handel: 1-0

Festival #Lowlands maakt kaarten ongeldig

Lowlands Nieuws door

archief oud artikel 4 mei 2011 Cultuur Biddinghuizen, Flevoland In de strijd tegen de zwarte handel heeft de organisatie van Lowlands nu al 278 kaarten ongeldig gemaakt. Zo krijgen teleurgestelde festivalgangers alsnog de kans om naar het festival te gaan.

Lowlands onderzocht verschillende transacties. Als er bewijs was dat kaarten waren gekocht door handelaren, werden de kaarten ongeldig gemaakt. In totaal zijn er nu codes van 278 kaarten onbruikbaar verklaard. Het ongeldig maken van kaarten die buiten de officiƫle verkooppunten zijn verkocht, gaat door totdat het festival begint. De zwarte kaarten gaan 10 mei opnieuw de verkoop in. En dat is weer een geluk bij een ongeluk voor festivalgangers die dachten dat Lowlands al was uitverkocht.

Biddinghuizen

Lowlands is een driedaags festival dat dit jaar duurt van 19 augustus tot en met 21 augustus. Behalve Interpol, The Wombats en Fleet Foxes, komen ook het Residentie Orkest, Bullet for my Valentine, Trentemøller, Jeugd van Tegenwoordig en Omar Souleyman naar het festival.

De ongeldige kaarten gaan 10 mei opnieuw de verkoop in

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 4 mei 2011 - 198

Dit past bij 'Lowlands versus zwarte handel: 1-0'