Uittips gezin Buren

Uittipsgezin in Buren (8)

Kruip in de huid van een marechaussee

buren, Gelderland  -  Militair en politie in één, de mannen en vrouwen van de Koninklijke Marechaussee zijn een klasse apart. Wat ze precies doen om ons land veilig te houden en hoe ze werken in crisissituaties, dat is te zien in het Marechausseemuseum . Een leerzaam...

Treinen, treinen en nog meer treinen!

rijswijk, Zuid-Holland  -  Treinen rijden af en aan in Rijswijk! De echte fanaten laten hun kunstwerken zien tijdens de Modelspoordagen. Rijd een rondje mee!

Beauty advies van Etos

rijswijk, Zuid-Holland  -  Ontdek vandaag in Rijswijk alles over de laatste najaarstrends en word een echte beauty!

Kedeng kedeng in een modeltrein

rijswijk, Zuid-Holland  -  Kom naar de Nederlandse Modelspoordagen en waan je in de miniatuurwereld van de treinen. Koop leuke cadeau's of kijk je ogen uit!

De Nederlandse Modelspoordagen

rijswijk, Noord-Brabant  -  In het weekend van 21 en 22 januari staat de Evenementenhal in Rijswijk bol van de treinen en sporen. Het is weer tijd voor de elfde editie van de Nederlandse Modelspoordagen.

Perga Doe dagen

rijswijk, Noord-Holland  -  Het grootste perkamentkunst evenement ter wereld opent zaterdag 10 en zondag 11 september haar deuren in de Evenementenhal in Rijswijk. Hier vind u perkamentkunst uit de hele wereld, demonstraties en workshops.

Win 4 tickets voor De Ontdekhal

prijsvraag Kom erachter hoe tof techniek is in De Ontdekhal, gevestigd in een voormalig tuincentrum in de Utrechtse wijk Overvecht! Hoe moet dat eigenlijk, solderen? En wat kun je allemaal maken van piepschuim? Kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn van harte welkom om zelf aan de slag te gaan tijdens allerlei...