1

Cultureel feest op straat in Overijssel

Straattheater voor jong en oud

Redactioneel door

archief oud artikel 30 april 2008 Culturele activiteiten die gemeentegrenzen overstijgen, kunst op de hoek van de straat, optredens op pleinen en in stegen en vermaak voor jong en oud. Vanaf begin mei is dit alles te beleven tijdens het straattheaterfestival "Overijssel Op Straat".

Spetterende shows

Het internationale straattheaterfestival "Overijssel op straat" is dit jaar voor de 16e keer te zien in de provincie Overijssel. Van begin mei tot eind september zullen er in 16 steden en plaatsen binnen de provincie Overijssel verschillende optredens zijn. Meer dan 175 groepen uit het binnen en buitenland zorgen voor spetterende shows. Samen zorgen deze groepen voor meer dan 400 verschillende voorstellingen op straat, in scholen, verzorgingscentra enz.

Optredens

Er zijn optredens te zien van onder andere; Basera, La Famille Goldini, Le petit Hermenie, Les Goulus, Poles Apart, Racebob, Teatro Pachuco en Wazovol. Voor een lijst van data en plaatsen waar de optredens te zien zijn, kunt u kijken op de website van Overijssel op straat.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 30 april 2008 - 1550

Dit past bij 'Cultureel feest op straat in Overijssel'