Smullen tijdens de Restaurantweek

Kies uit duizend restaurants en eet voor een leuk prijsje

Restaurantweek Redactioneel door

archief oud artikel 26 september 2011 Toerisme Landelijk Uit eten gaan is leuk, maar kan heel prijzig zijn. Speciaal voor de mensen die niet teveel geld willen besteden aan een etentje buiten de deur, is het deze week Restaurantweek. De mooiste restaurants serveren het heerlijkste eten voor een leuk prijsje. Reserveer snel en schuif aan tijdens de Restaurantweek.

Geniet van overheerlijke topdiners tijdens de Nationale Restaurantweek. Van 26 september tot 2 oktober kun je op verschillende plaatsen in Nederland smullen van een 3-gangendiner voor maar 27,50 euro of een 3-gangenlunch voor 22,50 euro. Zin in een nog luxere eetbeleving? Voor 35,00 euro serveren de chefs een 4-gangendiner.

Dit jaar doen duizend restaurants mee, waaronder een aantal sterrenrestaurants. Reserveer online voor je favoriete eetgelegenheid. Nog geen keuze gemaakt? DagjeWeg.NL zet een paar deelnemende restaurants op een rij.

Duizend restaurants doen mee aan de Restaurantweek. Kies er een uit op restaurantweek.nl.
Smul van een 3-gangendiner voor maar 27,50 euro

Kasteel Nienoord

In het Groningse Leek ligt het prachtige Kasteel Nienoord. Het oude pand is uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, en er vinden regelmatig bruiloften en andere feesten plaats. Deze week zet het statige kasteel haar deuren wagenwijd open voor bezoekers die kennis willen maken met het prachtige restaurant. De keuken werkt uitsluitend met ecologische en biologische ingrediënten. Geniet van een overheerlijke Salade Périgordine met gerookte eend, gevolgd door een Entrecote Italia. Dit alles in combinatie met de beste wijnen. Sluit de maaltijd af met vers fruit en huisgemaakte parfait. Liever een andere maaltijd? Bekijk het hele menu voor de Restaurantweek en maak een keuze.

A La Ferme

Voor de liefhebber van de boeren, Franse keuken is A La Ferme in Amsterdam een goede keus. In een onopvallend straatje in De Pijp zit, te midden van diverse andere tentjes, dit Frans-mediterrane restaurant waar een kerkelijke rust hangt. Voornamelijk stelletjes genieten hier in het warme rode interieur van de meest heerlijke maaltijden, hoge glazen bier of mooie wijnen. Met ijzeren discipline bedienen een ober en chef samen het hele restaurant. Ondanks de drukte nemen ze alle tijd om de aandachtig bereide gerechten toe te lichten. Op zoek naar een klein, stijlvol restaurant waar je op de wenken wordt bediend? Ga uit eten bij A La Ferme. Bon appétit!

Brasserie L'Orange

In Brasserie L'Orange in Roermond heerst een informele sfeer en veel gezelligheid. Het restaurant heeft een verrassende menukaart met grote en kleine gerechten. Ook het wijnaanbod is spraakmakend. Voor de grotendeels eigen import betaal je een leuk prijsje en liefhebbers zullen vele grote namen herkennen.

5th Avenue

5th Avenue in Arnhem is niet alleen een discotheek, je kunt er ook heerlijk eten. Het grote pand aan de Korenmarkt staat bekend om zijn uitstekende keuken en sfeervolle inrichting. Kom tot rust op de paarse loungebanken en laat je verrassen door de creativiteit van de keukenbrigade. Waag na het eten nog een dansje op de dansvloer. Eet smakelijk!

Let op! Zonder reservering is het niet mogelijk bij de restaurants aan te schuiven. Reserveren kan alleen via de website van de Restaurantweek. Wees er snel bij, want vol = vol.

Laatst gewijzigd: 2011-09-26 08:34:13 · Gepubliceerd: 2011-09-24 13:17:51 - 521