1

Happy Feet 2

Vrolijke pinguïns dansen erop los in deze animatiefilm

Kerstfilms 2011 Redactioneel door

archief oud artikel 31 oktober 2011 Showbizz Landelijk Een goede beat en een grote groep schattige pinguïns. Dat is waar Happy Feet 2 om draait. In dit tweede deel van de muzikale animatie Happy Feet, maakt de kleine pinguïn Erik, kennis met een vliegende pinguïn. Deze tropische held wordt al snel zijn idool. Tot zijn vader in een dreigende situatie zijn heldhaftige kant laat zien.

Pinguïns kunnen toch helemaal niet vliegen? De kleine pinguïn Erik staat versteld wanneer hij Sven ontmoet, een pinguïn die alles kan. Zelfs door de lucht zoeven. Terwijl zijn kolonie lekker de twee voeten op het ijs houdt en er op los dansen, volgt hij zijn nieuwe idool overal naartoe. Tot grote bezorgdheid van zijn vader Mumble, de meester van de tapdance. Tot Erik zijn vader tot een echte held ziet ontpoppen en het leven van alle zeedieren redt.

Swingende zeedieren

Aanstekelijke muziek, stampende beats en uitbundig dansende pinguïns. Dat is waar Happy Feet 2 om draait. Het zoontje van tapdancekoning Mumble heeft helemaal niks met dansen, in tegenstelling tot zijn kolonie. Hij is liever bezig met dagdromen over vliegen en volgt zijn idool Sven, een wel hele vreemde pinguïn, overal naartoe. Zal Erik uiteindelijk toch ook zwichten voor het vrolijke ritme of houdt hij zijn hoofd in de wolken? Maak het mee bij Happy Feet 2.

Bekijk hier nog meer leuke filmtips voor de komende kerst.

Laatst gewijzigd: 2011-10-31 17:53:42 · Gepubliceerd: 31 oktober 2011 - 291