Dolfje Weerwolfje

Duik met een warme vacht de koude wintermaanden in

Kerstfilms 2011 Nieuws door

archief oud artikel 1 november 2011 Showbizz Landelijk Deze winter komt als een schrik voor de jonge Dolfje die zeven jaar oud wordt. De leeftijd waarop hij bij elke volle maan in een weerwolfje verandert. Zijn broertje vindt het wel tof en noemt hem vanaf nu Dolfje Weerwolfje.

Laat deze winter je hart verwarmen door dit witte, pluizige dier: een klein wolfje. Het zeven jaar oude jongetje Dolfje weet niet wat hem overkomt wanneer hij in de nacht van zijn verjaardag verandert in een weerwolf. 's Nachts beleeft hij als weerwolfje de leukste avonturen. Zo rent hij door het park en de tuin van de buren en gaat hij jagen op eenden en kippen. Wanneer het weer licht wordt verandert hij weer in een jongetje en is hij uitgeput van zijn nachtelijke avonturen. Wat tot grote zorgen leidt bij zijn pleegouders. Zijn pleegbroertje vindt het helemaal geweldig en samen proberen ze het geheim verborgen te houden voor de omgeving.

Wollig kinderwolfje

Deze winterse kinderfilm is gebaseerd op de populaire kinderboeken van Paul van Loon. De Nederlandse productie maakt gebruik van prachtige visuele effecten, wat het de moeite maakt om de film te bezoeken. Voor hele jonge kinderen kan de film juist door deze effecten eng overkomen. Desondanks is de film geschikt voor alle leeftijden en door het onschuldige gezicht van Dolfje kan een weerwolfje juist heel vertederend zijn!

Bekijk hier nog meer leuke filmtips voor de komende kerst.

Laatst gewijzigd: 2011-11-01 14:55:16 · Gepubliceerd: 2011-11-01 09:44:18 - 751