Dagtrips natuur Emmen

UITgelicht

Uittipsnatuur in Emmen (68)

Sneak preview in het nieuwe WILDLANDS

emmen, Drenthe  -  Nog even wachten en dan is het langverwachte Wildlands Emmen open voor publiek. Wij geven je vast een preview van het nieuwe park!

Met je 3D-bril door de dierentuin

emmen, Drenthe  -  In Dierenpark Emmen kun je vanaf vandaag op een 3D avontuur in de Animal Experience. Ga ook even op kraamvisite!

Op bezoek bij kleine girafjes

emmen, Drenthe  -  De Nederlandse dierentuinen stromen vol met girafjes. Kom ook kijken in Dierenpark Emmen en Diergaarde Blijdorp!

Zonnebaden in de dierentuin

emmen, Drenthe  -  Ga vandaag lekker een dagje naar de dierentuin! De nieuwste bewoners van het park begroeten je graag.

Ontmoet de brilbeer

emmen, Drenthe  -  Kom naar de feestelijke opening van het nieuwe berenverblijf in Dierenpark Emmen. Hier wonen de brilberen!

Bijzondere baby's in Dierenpark Emmen

emmen, Drenthe  -  Ga op kraambezoek bij Dierenpark Emmen. Hier zijn twee kleine zwarttiprifhaaitjes geboren. Kom kijken nu ze nog schattig zijn!

Ga op kraambezoek bij Dierenpark Emmen

emmen, Drenthe  -  Kom kijken naar het schattige pasgeboren impalaatje in Dierenpark Emmen. Er is een heuse geboortegolf op komst in de dierentuin.

Win twee tickets voor Mattel Play!

prijsvraag Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™, dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™ of blus een brand als de dappere Brandweerman Sam™. De wereld van deze en meer tv-helden wordt werkelijkheid bij Mattel Play! Sevenum. De kleinste fans krijgen hier veel meer dan alleen wat beelden...