Uittips van de redactie bedrijfsuitje in Noord-Holland

12 artikelen en reportages bedrijfsuitje in noord-holland

Met je neus in de schuimkraag

amsterdam, Noord-Holland  -  Heineken en Nederland. Twee handen op een buik. Maar wat speelt zich af in die buik? De Heineken Experience antwoordt!

Je eigen wijn maak je bij het Wijnlab

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Echte wijnliefhebbers mixen bij het Wijnlab hun wijn naar eigen smaak. Ook als je geen verstand hebt van droog, zoet of fruitig.

Groepsuitjes in Amsterdam

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De bestemming voor een geslaagd groepsuitje is Amsterdam! DagjeWeg.NL verzamelde de leukste groepsuitjes!

City Games door het hele land

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Lekker naar de stad, dat is altijd leuk. Maar spannend? Daar heb je een city game voor nodig!

31.250 Nederlanders toch naar WK

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Een gigantisch spandoek met 31.250 pasfoto's gaat naar Zuid-Afrika. Stuur je eigen gezicht op voor Oranje!

Picknicken op heilig gras

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De oranjegekte slaat weer toe. Vier het voetbalfeest nu met het bedrijf op het heilige gras van de Amsterdam ArenA.

Business Ride,

arrangement NAARDEN, NOORD-HOLLAND - Business Ride  Nodig uw zakenrelatie of collega uit voor compleet verzorgde en sportieve business ride . Leer elkaar op een ontspannen manier beter kennen. De beste ideen en afspraken komen in een ongedwongen sfeer tot stand. Wij nemen even de regie over, maar alleen tijdens de...