De Kromhouthal: industriële evenementenlocatie in hartje Amsterdam

De Kromhouthal Amsterdam |  deel via WhatsApp | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Veelzijdige evenementenlocatie met een historisch hart

14 mei 2019 Zakelijk Amsterdam, Noord-Holland Vroeger werden er scheepsmotoren gebouwd, tegenwoordig is het een van de mooiste evenementenlocaties in Amsterdam. De Kromhouthal ligt pal aan het IJ en is de perfecte locatie voor een congres, beurs of bedrijfsfeest. In de gigantische fabriekshal - 5000 m2, dus écht gigantisch - is de industriële sfeer van 1908 altijd blijven hangen. De rijke historie van Amsterdam, maar dan met de luxe van nu.

Foto 1. Congres? Beurs? Bedrijfsdiner? De Kromhouthal is een unieke evenementenlocatie aan het IJ in Amsterdam. Foto: De Kromhouthal.

Historische fabriekshal aan het IJ

De Kromhouthal is een inspirerende evenementenlocatie in één van de levendigste gebieden van onze hoofdstad. Vroeger werden hier scheepsmotoren geproduceerd, nu wordt de imposante centrale hal gebruikt voor allerlei events voor 500 tot 1500 gasten. Extravagante diners, elegante awardshows en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeestjes: ieder event loopt op rolletjes. Voorzieningen zoals sfeervolle lichtinstallaties en stabiele wifi-verbindingen zijn hier vanzelfsprekend, dus is er letterlijk en figuurlijk lekker veel ruimte voor een persoonlijke touch. De centrale hal in verschillende ruimtes opdelen? De zaal laten verduisteren? Non-stop lekker eten en drinken naar keuze? Alles is bespreekbaar en dus tot in detail naar wens aan te passen.

Evenementenlocatie in Amsterdam

De Kromhouthal ligt in Amsterdam Noord en is hartstikke goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook bezoekers met de auto kunnen voor de deur of vlakbij in de buurt parkeren. Zelfs boten kunnen bij de aanlegsteiger van de eventhal aanmeren. Ideaal, want zo kun je een evenement bijvoorbeeld makkelijk combineren met een mooie boottocht over het IJ. Er zijn sowieso allerlei mogelijkheden om je event mee te verrijken. Neem contact op met De Kromhouthal om alle opties te bespreken of om samen inspiratie op te doen.

Foto 2. Een veelzijdige locatie voor congressen, beurzen en bedrijfsfeesten in hartje Amsterdam. Foto: De Kromhouthal.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2019-05-14 13:39:27 · Gepubliceerd: 2019-05-08 12:29:34 - 395