Uittips van de redactie vergaderen in Noord-Holland

13 artikelen en reportages vergaderen in noord-holland

Coffeeshops en wallen zijn niet genoeg

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Amsterdam moet meer investeren in toerisme om het hoofd boven water te houden. Dat vindt Stefan Diender, directeur van het ATCB

Meer overnachtingen in Amsterdam

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Amsterdam lijkt de crisis te boven. In 2010 steeg het aantal hotelovernachtingen met vijftien procent.

Amsterdam bezuinigt op cultuur

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Ook Amsterdam moet bezuinigen op culturele activiteiten. Het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau stuurt een brandbrief.

Hoge kosten door IJslandse stofwolk

archief schiphol, Noord-Holland  -  Het bedrijfsleven vond een oplossing voor het gesloten luchtruim in elektronische middelen, maar betaalde wel een hogere prijs.

Amsterdam wil meer toeristen trekken

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Komend jaar gaat Amsterdam Toerisme & Congres Bureau, ATCB, extra hard aan de slag met het promoten van onze hoofdstad in het buitenland. Amsterdam wil meer toeristen trekken uit Duitsland, België en Engeland. De (op)nieuw te openen musea moeten...

Toeristen houden van I amsterdam Card

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De I amsterdam Card is hip. Het Amsterdam Toerisme en Congres Bureau denkt dat dit jaar de 100.00ste kaart over de toonbank gaat.

Amsterdam bezoeken met één OV-kaartje

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Het is in Amsterdam niet meer nodig om losse kaartjes voor trein, bus en tram te kopen. OV-maatschappijen testen een combiticket.

Nu nog lekkerder dan ooit: win 2 tickets voor het Bakkerijmuseum in Medemblik

prijsvraag In het Bakkerijmuseum in Medemblik zijn vrijwilligers elke dag bezig de geschiedenis van de oude bakkerij levendig te presenteren. Niet alleen brood en koek, ook marsepein, chocolade, suikersierwerk en ijs worden regelmatig gedemonstreerd. Dit doen we al bijna 40 jaar! De afgelopen maanden heeft...