1

Vergaderlocaties strijden om Dutch Hotel Award

Welk hotel gaat met de vakprijs aan de haal?

Hotelovernachtingen boekt u ook op DagjeWeg.NL Nieuws door

archief oud artikel 20 mei 2010 Zakelijk Amsterdam, Noord-Holland Vandaag strijden vijf Nederlandse hotels in de halve finale om de Dutch Hotel Award 2010, dé vakprijs voor uitmuntend hotelmanagement. De kandidaten zullen tijdens een podiumpresentatie in het ING House alles uit de kast moeten halen om de felbegeerde prijs binnen te slepen.

Opvallend is dat de hotels die nog kans maken op de award, ook een goede reputatie hebben als vergader- en congreslocatie. De halve finalisten zijn: Sofitel The Grand in Amsterdam, Park Plaza Mandarin in Eindhoven, Dorint Hotel Amsterdam-Airport, Hotel Papendal in Arnhem en Hotel Golden Tulip Westduin in Koudekerke.

Enorme marketingwaarde

Het thema dat centraal staat tijdens de zevende editie van de Dutch Hotel Award is motivatie. De directie en afdelingshoofden van de winnaar mogen zich een jaar lang het beste hotelmanagementteam van Nederland noemen, en krijgen eveneens een speciaal ontworpen kunstwerk uitgereikt. Bovendien levert het binnenhalen van de prijs de winnaar een enorme marketingwaarde op.

Uitreiking

Na de halve finale blijven drie hotels over, die in de finale door de jury worden bezocht. Op 9 juni volgt het verlossende oordeel en is de winnaar van de Dutch Hotel Award 2010 bekend. De Dutch Hotel Award is een initiatief van adviesbureau Trust Hospitality. De jury bestaat uit Rob Bakker (ING Bank), Theo Spies (SBS Architectuur), Martijn Reintjes (Misset Horeca), Wim Dooge (Hoge Hotelschool Den Haag), Erik Schuckink Kool (Heineken) en Fransesco Monaco en Bas Tolmeijer (beiden Trust Hospitality).

Op DagjeWeg.NL vindt u nog meer inspirerende vergaderlocaties.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 20 mei 2010 - 383