Wat te doen weekendje-weg in Noord-Holland

33 artikelen en reportages weekendje weg in noord-holland

Dichter naar het strand

texel, Noord-Holland  -  Een zeehond steekt zijn kop boven water. De zon schijnt, maar aan boord van De Vriendschap is het lekker koel.

Nachtje weg in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Een stedentrip overdag door Amsterdam is leuk, maar ontdek ook de verrassingen van de nacht in deze Nederlandse hoofdstad!

Vakantieparken in Noord-Holland

Noord-Holland  -  Vakantieparken tussen de tulpenvelden en duinen in Noord-Holland. DagjeWeg.NL verzamelde ze, voor uw perfecte weekje weg.

Ontdek veelzijdig IJmond

ijmuiden, Noord-Holland  -  Nog geen geschikte vakantie gevonden? Of op zoek naar een leuk weekendje weg? Dan is veelzijdig IJmond echt een aanrader. Alles is er te vinden op het gebied van natuur, recreatie en cultuur.

Hotelkamers wereldwijd goedkoper

amsterdam, Noord-Holland  -  De vraag is minder dus dalen de prijzen. Hotelgasten betaalden in 2009 gemiddeld 17 procent minder voor een kamer dan vorig jaar.

Hossen in Amsterdamse hotels

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Zin een feestje dit weekend? De Amsterdamse hotels zetten de bloemetjes buiten, dus doe lekker een avondje mee!

Slaap je arm in Amsterdam

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Zin in een weekendje Amsterdam? Lees hier hoe je geld in je portemonnee houdt.

Win 2 vrijkaartjes voor het Nederlands Bakkerijmuseum

prijsvraag Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is uitgebreid met hun vijfde historische pand! Eigenlijk is dit museum een mini openluchtmuseum met in elk pandje een ander aspect van het ouderwetse bakkersvak, zoals het vroeger allemaal gebeurde. Ruik de geur van vers gebakken brood en banket als je door...