Uittips van de redactie klimmen in Zuid-Holland

10 artikelen en reportages klimmen in zuid-holland

Klim zeventien meter omhoog!

archief zoetermeer, Zuid-Holland  -  Bankhangen is er niet bij in de voorjaarsvakantie. Ayers Rock in Zoetermeer stuurt je zeventien meter de lucht in!

Klimmen met kerst

archief zoetermeer, Zuid-Holland  -  De kilo's vliegen eraan tijdens de feestdagen. Voorkom de dieetsstress en doe even actief bij Ayers Rock in Zoetermeer.

Jonge beestenboel in Blijdorp

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Diergaarde Blijdorp barst van het babygeluk. Kom kijken bij het jonge olifantje, de tijgerwelpjes en nog meer jonge dieren.

Spelen met een levende pop

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Nee, voor de beroemde speelpoppen Jan Klaassen en zijn vrouw Katrijn moet je niet bij museum De Dubbelde Palmboom in Rotterdam zijn. Geen poppenkast maar een levensechte 'pop'. Tot en met 2 september kunnen kinderen in het museum spelen met...

Hét outdoorfestival

archief almere, Zuid-Holland  -  Op 17 april kun je je heerlijk uitleven in de buitenlucht. Dan vindt namelijk het Outdoorfestival in Almere plaats. Een festival met veel, heel veel activiteiten! Zo kun je bijvoorbeeld gaan boogschieten, abseilen of een potje paintball spelen.