Wat te doen schoolreisje in Zuid-Holland

10 artikelen en reportages schoolreisje in zuid-holland

Spannende reis door het lichaam

oegstgeest, Zuid-Holland  -  Bloedlichaampjes, eicellen en darmflora stromen door Oegstgeest. Een reis door het lichaam: is het iets of is het niets?

Worstel met woeste zeeën

den haag, Zuid-Holland  -  Navigeren, knopen leggen en duiken. Duik in de wereld van de scheepvaart in het Museon Den Haag.

Schoolreisje eindigt in ongeval

archief den haag, Zuid-Holland  -  Een vrachtwagen ramde woensdagochtend een bus vol scholieren. Ze waren onderweg naar Naturalis Leiden.

Zo fit als een astronaut

archief noordwijk, Zuid-Holland  -  Kinderen trainen net als echte astronauten om een internationale astronautenwedstrijd te winnen.

Op-en-top kinderwereld

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Plaswijckpark is moeilijk in een hokje te plaatsen. Het is niet alleen een groot speelpark. Het is ook niet een gewone dierentuin.

Leiden is dol op Newton

archief leiden, Zuid-Holland  -  In Museum Boerhaave in Leiden is iedereen fan van Newton. Iedereen is gek van hem. Wild van hem. Het is een complete mania!

Win 2 vrijkaartjes voor Militracks op 19 en 20 september

prijsvraag Met het hele gezin een dagje uit? Win kaarten voor Militracks op 19 en 20 september in Oorlogsmuseum Overloon. Hier zie je Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen en tanks uit de Tweede Wereldoorlog. Rij mee met historische voertuigen, neem een kijkje op de grote militaria...