Beeld en Geluid ontvangt 200.000e bezoeker

Willy Meulenkamp krijgt jaarabonnement en dinercheque

Instituut voor Beeld en Geluid Nieuws door

archief oud artikel 11 oktober 2007 Hilversum, Noord-Holland Elf jaar zijn getrouwd en ook nog eens gehuldigd worden omdat je de 200.000e bezoekers bent. Dat overkwam John en Willy Meulenkamp en hun kinderen Jor en Juul donderdag in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

Uit handen van directeur Pieter van der Heijden ontving de familie uit Leusden felicitaties, bloemen, een dinercheque en een jaarabonnement. Willy Meulenkamp, die met man en kinderen een dagje weg was vanwege hun 11-jarig huwelijksjubileum reageerde verast. “Dat is toevallig! De kinderen waren vrij van school door een studiedag en wij zijn vandaag elf jaar getrouwd. Daarom wilden we met zijn allen wat leuks gaan doen. Dit maakt het wel helemaal af”.

YouTube

Van der Heijden was eveneens dik tevreden met de 200.000ste bezoeker van de tentoonstelling. “We zien bezoekers van alle leeftijden en afkomstig uit alle delen van Nederland naar Beeld en Geluid komen. Op sites als YouTube wemelt het inmiddels van bij ons gemaakte filmpjes. Het is erg leuk om te zien dat wat we bedacht hebben ook zo enthousiast ontvangen wordt. Al met al ben ik erg trots op dat enorme aantal van 200.000 bezoekers binnen negen maanden.”

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 11 oktober 2007 - 931