1

De Fantasticks eindelijk in Nederland

De langstlopende Broadway musical is nu ook in Nederland te zien

door

archief oud artikel 14 april 2008 Den Haag, Zuid-Holland De Fantasticks zijn nu ook in Nederland te zien. Met een speelperiode van 42 jaar en ruim 17.162 voorstellingen is dit één van de meest succesvolle Broadway producties ooit. Na een groot succes in 69 landen is deze spraakmakende musical ook in Nederland te bewonderen. De musical zal 4 weken te zien in het Haagse Theater aan het Spui, na de optredens in de Amsterdamse Westergasfabriek.

Hilarische voorstelling

Deze legendarische musical over twee vaders die door manipulatie en het in scene zetten van een ontvoering hun zoon en dochter aan elkaar proberen te koppelen, is een voorstelling met hilarische tafarelen. De Fantasticks is een variant op Romeo & Julia, maar dan met een “Happy End”. De rollen van de vaders zullen in Amsterdam vervuld worden door Arjan Ederveen en Johnny Kraaijkamp jr. en in Den Haag door Peter Tuinman en Karel de Rooy.

De Fantasticks speelt tussen 17 april en 25 mei in het Transformatorhuis bij de Amsterdamse Westergasfabriek, en van 28 mei tot 22 juni in het Haagse Theater aan het Spui. Kaarten kunnen worden besteld via Trio Ticket

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 14 april 2008 - 880

Dit past bij 'De Fantasticks eindelijk in Nederland'