1

Eetfestijn op het Museumplein

Ontmoeten en genieten op Amsterdam Culinair 2008

Redactioneel door

archief oud artikel 19 juni 2008 Amsterdam, Noord-Holland Deze week verandert Amsterdam een aantal dagen in hét culinair centrum van Nederland. Ontmoeten, genieten en heerlijke kookkunsten komen hier samen. Op Amsterdam Culinair 2008 kunnen ruim 20.000 bezoekers kennis maken met de betere restaurants van de hoofdstad. Het eetfestijn vindt plaats op het Museumplein, dat sfeervol is ingericht rondom de prachtige vijver.

Browny's Events

Vorig jaar werd de derde editie plotseling afgeblazen, door onder andere het gebrek aan sponsors. Stichting Amsterdam Culinair wilde dit niet nog een keer laten gebeuren en heeft daarom de organisatie van dit evenement in handen gegeven van het Amsterdamse bedrijf Browny's Events. Zij moeten het culinair festival nieuw leven inblazen en zorgen voor een stijlvolle aankleding, passende muziek en verrassende acts.

 

Divers programma

De duizenden particuliere en zakelijke bezoekers, uit binnen- en buitenland, kunnen aan tafel bij restaurants als The Colour Kitchen, De Roode Leeuw, Restaurant Diga, Restaurant Palma, Restaurant Stout, Tokyo Cafe, Warung Agung, Altmann, La Brochette en De stad van spinoza. Gerechten uit alle windstreken zijn vertegenwoordigd. Het is de opzet om bezoekers op vriendelijke wijze te laten proeven van de verschillende keukens van Amsterdam. De deelnemende restaurants hanteren dan ook voordelige prijzen. Naast het brede culinaire pallet krijgt men ook kookdemonstraties, proeverijen en een divers programma voorgeschoteld.

Data en bereikbaarheid



Amsterdam Culinair wordt van donderdag 19 tot en met zondag 22 juni gehouden. Het Museumplein is decor voor Amsterdam Culinair 2008. Het plein, met als middelpunt de vijver, leent zich uitstekend voor het evenement. Met openbaar vervoer en de auto is het tevens goed bereikbaar. De organisatie raadt aan om de auto te parkeren in de parkeergarage op het Museumplein tegenover het concertgebouw.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 19 juni 2008 - 855

Dit past bij 'Eetfestijn op het Museumplein'