Musical in de open lucht

Het Muiderslot |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Kinderen schitteren in een musical op het Muiderslot

21 juli 2008 Muiden, Noord-Holland Een zwoele avondbries en rondvliegende vleermuizen zorgen deze zomer voor een ontspannen sfeer op de binnenplaats van het Muiderslot. Op deze prachtige locatie verzorgt het Nederlands Musical Ensemble (NME)haar jaarlijkse musical. 'Crisis op Camelot' is een musical voor en door kinderen.

Koning Arthur reist het hele land door op zoek naar dappere ridders. Wanneer hij die gevonden heeft krijgen ze de opdracht om de graal te zoeken. Deze tocht voert door donkere wouden waarin ze scheldende Fransen en ridders tegen komen. De meest bizarre gebeurtenissen stapelen zich op. Een begrijpelijke verhaal voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook voor volwassenen is het de moeite van het bezoeken waard.

NME Kids

Talentvolle jongeren krijgen bij de NME foundation de kans om hun dromen waar te maken. De NME begeleidt jongeren van 8 tot 28 jaar, die van theater hun beroep willen maken. Door middel van drie verschillende opleidingen worden ze opgeleid tot professionele artiesten. Een van de onderdelen is Kids on Tour, een opleiding voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Deze jonge artiesten laten in 'Crisis op Camelot' zien wat ze waard zijn.

Slecht weer

'Crisis op Camelot' is van 31 juli tot en met 10 augustus te zien op het Muiderslot.Voor aanvangstijden en reserveringen kunt u terecht op de website van de NME foundation. Bij slecht weer proberen ze door te spelen, maar wanneer dit niet lukt kunt u een volgende voorstelling meemaken. Wanneer u deze mogelijkheid niet kunt benutten krijgt u uw entreegeld terug.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2008-07-08 11:15:21 - 1358