'The horse whisperer'

Voor meer info over de shows en de kaarverkoop kunt u op deze site terecht. |  
Redactioneel door

zonder geweld met paarden omgaan

23 februari 2005 Den Bosch, Noord-Brabant In het voorjaar van 2005 zal de Amerikaanse paardenfluisteraar Monty Roberts een serie nieuwe voorstellingen geven in Europa, waarbij ook 2 Nederlandse shows worden gegeven in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. In de shows – die wereldwijd vele tienduizenden bezoekers trekken – demonstreert Roberts zijn zelf ontwikkelde Join-Up®-methode en leert hij hoe om te gaan met “probleempaarden”.

Monty Roberts

De Amerikaan Monty Roberts is al jarenlang bezig met het trainen en ‘opvoeden’ van paarden. Vooral probleempaarden waarbij de eigenaren ten einde raad zijn, is zijn specialiteit. Vaak wordt Roberts vergeleken met de gelijknamige film ‘The horsewhisperer’, door zijn manier van doen en omgang. Hij noemt zichzelf dan ook een paardenfluisteraar. In veel landen is hij bekend en onder andere van zijn boek ‘The man who listens to horses’. Alleen hier van zijn al drie miljoen exemplaren verkocht.

De show

De Benelux-shows "From my Hands to Yours" zullen plaatsvinden op zaterdag 26 en zondag 27 maart 2005 in de Brabanthallen te s'-Hertogenbosch. In de shows – die wereldwijd vele tienduizenden bezoekers trekken – demonstreert Roberts zijn zelf ontwikkelde Join-Up®-methode en leert hij hoe om te gaan met “probleempaarden”. Zijn inspirerende en charismatische persoonlijkheid, gecombineerd met zijn enorme kennis van paarden, staat garant voor een uiterst interessante en leerzame show. De kaarten zijn geldig voor de Avondshow (vanaf ca. 19.30 uur); de show duurt tot ca. 22.30 - 23.00 (afhankelijk van de paarden), waarin Monty aan de hand van verschillende paarden een uitgebreide uitleg geeft over zijn methode. In het programma zit een pauze van ca. 30 minuten. Zorg ervoor tijdig aanwezig te zijn, dan heeft U de beste plaatsen! Bij de Brabanthallen is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2005-02-23 17:07:41 - 2702