1

Stormloop op Winterlicht

Eindejaarsshow Dierenpark Emmen trekt tienduizenden bezoekers

Bezoek Winterlicht in Dierenpark Emmen! Nieuws door

archief oud artikel 30 december 2008 Emmen, Drenthe De eindejaarsshow Winterlicht in Dierenpark Emmen heeft in de vijf openingsdagen al ruim 30.000 bezoekers getrokken. Het park moest afgelopen zondag de stormloop uit veiligheidsoverwegingen zelfs een halt toe roepen.

"Zondag was de drukste openingsdag", vertelt Lida Hijnen, communicatiemedewerker van Dierenpark Emmen. "Het park heeft tijdens de avondopenstelling een toelatingsmaximum van 6.000 bezoekers, dus veel bezoekers moesten wachten totdat anderen het park verlieten. Er waren helaas ook bezoekers die niet naar binnen konden."

Succes

Hijnen weet wel waarom Winterlicht zo'n groot succes is: "Dat is te wijten aan de grondige voorbereiding. Daarnaast hebben we goed geluisterd naar de wensen van onze bezoekers."

"De combinatie tussen dieren en licht maakt de avondopenstelling zo speciaal”, vervolgt de medewerker van het park. "Je kunt een wandeling door het park maken langs verlichte paden en bezoekers mogen een kijkje nemen in de dierenstallen. De oh's en ah's zijn niet van de lucht." Hoogtepunt van Winterlicht is de indrukwekkende lasershow op de Afrikasavanne.

Nog eenmaal

Het is de eerste keer dat Dierenpark Emmen rond de feestdagen een eindejaarsshow geeft. Bezoekers kunnen op 3 en 4 januari nog eenmaal genieten van Winterlicht.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 30 december 2008 - 873