Speciale opa- en omabungalows in Dierenbos

Lees alles over het dierenbos! |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Samen op vakantie met een beetje privacy

3 februari 2009 Vinkel, Noord-Brabant Dierenbos geeft opa en oma de mogelijkheid om, met een beetje privacy, met de kleinkinderen een week weg te gaan. Gezellig in hetzelfde huisje maar wel met een eigen entree, slaap- en badkamer.

Het nieuwe vakantiepark Dierenbos denkt aan alles. Het nieuwste concept is de opa- en omabungalow. Vanaf april gaat het park open en zijn de speciale bungalows te bezoeken.

Carolien de Milliano van Dierenbos laat weten: "Er worden twee opa- en omabungalows gebouwd. De naam van de bungalow is 'Das'-achtpersoons." Er is in deze achtpersoonsbungalow plaats voor een gezin van zes personen en een opa en oma. De luxe bungalow en de opa- en omastudio worden gebouwd onder één dak. De speciale studio heeft een aparte entree, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer met douche en toilet.

Het themapark zal kort voor Pasen zijn deuren openen. In het park zijn allerlei bosdieren te vinden, zoals pauwen, damherten, hangbuikzwijnen en fazanten. Aangezien er maar twee opa- en omabungalows zijn, is het van belang om snel te boeken.

Meer weten over het vakantiepark? Klik dan hier. Wilt u de opa- en omabungalow of één van de andere huisjes boeken? Klik dan hier.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 2009-02-03 11:52:53 - 1704