Weg dit weekend

Rocken, lallen en watersport

Nog geen ideeën voor valentijnsdag? Doe ze hier op! Redactioneel door

archief oud artikel 6 februari 2009 Nog geen plannen voor het weekend? Vervelen wordt het sowieso niet! DagjeWeg.NL heeft namelijk de oplossing: een aantal leuke uittips voor de komende dagen. U hoeft slechts te kiezen.

'DI-RECT doet Tommy'

De Nederlandse rockband DI-RECT is helemaal los! Met de rockopera 'DI-RECT doet Tommy' bestormen ze dit seizoen verschillende theaters in Nederland. 'Tommy', een uniek vormgegeven concert over het aangrijpende verhaal van het doofstomme en blinde kind Tommy, is het legendarische meesterwerk van de Engelse band The Who. DI-RECT heeft de spierballen, het charisma en het uithoudingsvermogen om van deze klassieker een stampend concert te maken. Theater Orpheus in Apeldoorn krijgt vrijdag 6 februari de 'storm' te verwerken. DI-RECT laat Orpheus op zijn grondvesten schudden en tovert het theater om tot een ware rocktempel. Bestel snel uw kaarten!

Voorproefje

Kinderconcert 'De Tijdwacht'

Leuk! Ga met de kids naar het Concertgebouw in Amsterdam! Zaterdag 7 en zondag 8 februari wordt hier het kinderconcert 'De Tijdwacht' opgevoerd. De Tijdwacht is een voorstelling vol muziek en dans. Samen met het jonge, veelgeprezen ensemble Holland Baroque Society reist u terug naar de achttiende eeuw, de tijd van de barok. De Tijdwacht is een van de zeven kinderconcerten in de serie ‘Geheimen voor je Oren’. Bestel hier kaarten voor de voorstelling van 7 februari!

Enschedese Smartlappenfestival

Lekker galmen op Hazes? Of liever lallen op Vader Abraham? Het Smartlappenfestival is een grote uitkomst voor iedereen die van het genre houdt en op het podium een liedje kan zingen. Kom dus op 8 februari naar het Enschedese Muziekkwartier. Misschien neemt u de prestigieuze Smartlaptrofee wel mee naar huis! Kaarrrrrrrtennnnnn….

Tranen met tuiten, toch?

Art Rotterdam

Een hoog niveau, een jong en dynamisch karakter, en een groeiend aantal internationale galeries. Art Rotterdam is dé beurs op het gebied van actuele, hedendaagse kunst. Meer dan zeventig galeries uit tien verschillende landen tonen het spannendste van wat ze te bieden hebben. Om de laatste ontwikkelingen in de beeldende kunst te volgen en aanstormend talent te ontdekken, moet u van 5 tot en met 8 februari in Rotterdam zijn! Online kaarten bestellen…

Boot Holland

'Ik heb een boot, haar naam is Anna en ze ligt hier in de sloot…' Kent u de zomerhit van een aantal jaren geleden nog? Op Boot Holland in Leeuwarden gaat hij weer helemaal leven. De beurs opent 6 februari en toont alles wat watersport mooi maakt. Liefhebbers, geïnteresseerden, bestel hier uw kaarten!

Nog veel meer

In heel Nederland is van alles te doen, een voorproefje heeft u al gehad. Nog veel meer is te vinden op de DagjeWeg.NL Uitkalender, honderden activiteiten staan daar ongeduldig op bezoekers te wachten. Voor, in of na het weekend, er is genoeg te beleven, te doen, en te genieten!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 6 februari 2009 - 861