Weg dit weekend

Uitstapjes om van te smullen

Redactioneel door

archief oud artikel 7 maart 2009 Mmm... Het is smullen geblazen dit weekend. DagjeWeg.NL schotelt u opnieuw een prachtig meergangenmenu voor. Val aan op dit heerlijke voedsel en vergeet vooral uw bord niet leeg te eten.

Exclusieve DagjeWeg.NL Korting

Allereerst pakken we uit met een leuke dubbele kortingsaanbieding. Met de Diner Jaarkaart bespaart u het hele jaar door 25% op de rekening bij 700 restaurants. Dat is toch belangrijk in deze tijd. In plaats van viermaal, kunt u vijfmaal genieten. Zo kiest u uw eigen restaurantweek uit. Bij DagjeWeg.NL is deze Diner Jaarkaart met extra korting te bestellen, inclusief gratis de handige en kleurrijke Dinergids. Zo ziet u in één oogopslag waar u een plaatsje kunt reserveren. Bestel de Diner Jaarkaart met extra korting.

Nationale Restaurant Week

Geniet van overheerlijke topdiners voor een prikkie tijdens de Nationale Restaurant Week. Tot en met 9 maart kunt u op verschillende plaatsen in Nederland smullen van een 3-gangendiner voor maar 25 euro of een 3-gangenlunch voor 20 euro. U kunt online reserveren voor uw favoriete eetgelegenheid.

Kijkt u ook nog even in de UITkalender van DagjeWeg.NL? Hier staan nog veel meer activiteiten voor dit weekend die het bezoeken waard zijn.

Huis & Tuin 2009

Huis & Tuin, de grootste woon- leef- en tuinbeurs van Noord-Nederland, staat van 5 tot en met 8 maart helemaal in het teken van duurzaamheid. Daarom biedt de beurs u de gelegenheid om een uniek concept van dichtbij te bewonderen: de ECO IGLO. Deze iglo is een amfibisch concept voor een woonhuis of bedrijfspand. Milieu- en energie neutraal en niet belastend voor de omgeving. De woning van de toekomst? Naast de ECO IGLO is er onder meer een plein met bedrijven puur gericht op duurzaam bouwen en wonen. Verder staat Energieservice Friesland op de beurs met ruim tien leveranciers die u alles kunnen vertellen over duurzaam energieverbruik. Heeft u 'groene vingers'? Dan kunt u op Huis & Tuin uw hart ophalen. Het tuinsegment beslaat twee grote hallen met een oppervlakte van 13.000 vierkante meter. Bestel nu online uw kaarten!

Europees Indoor Kampioenschap Tractorpulling

Niet alleen boeren zijn gek op tractorpulling. Ook adrenalinejunkies worden wild van ronkende motoren en gierende pk's. In Sportpaleis Ahoy, 7 maart de thuishaven voor het Europees Indoor Kampioenschap Tractorpulling, komen ze gegarandeerd aan hun trekken. Zeven landen doen mee aan het 'geweld'. De topact komt uit Amerika. 'Show No Mercy' moet met 11.000 pk's het dak van Ahoy blazen. Bestel online uw kaarten!

Teveel power?

RAIL 2009

Modelspoor zoals het bedoeld is! RAIL 2009 toont u van 6 tot en met 8 maart de allermooiste spoorbanen in Expocenter Houten. Zo vindt u vele niet eerder in Nederland getoonde banen van internationale klasse en verschillende banen van Nederlandse topbouwers. Vergeet ook niet de honderden meters verkoopstands, waar u het kleinste onderdeeltje kunt vinden. De vier hallen en twee zalen worden door RAIL volledig benut. Print deze bon uit en ontvang 2,50 euro korting op uw toegangskaartje!

Rotterdamse Museumnacht

Nachtbrakers opgelet! De Rotterdamse Museumnacht barst 7 maart los en draait helemaal om het thema 'Re:'. In de Kunsthal herleven andere tijden, kekke auto's en worden grote meester geREmixt. In het Historisch Museum REfresh je lichaam en geest met een live digifoto. Artiesten REageren op schrijvers op de Sensefloor van de Bibliotheek. Op de website van de organisatie staat het volledige programma.

Internationale Vrouwendag 2009

Dames, jullie kunnen je genot op. Zondag 8 maart is het namelijk Internationale Vrouwendag en dat wordt groots gevierd in heel Nederland. Hier vindt u een enorm aanbod van leuke activiteiten. DagjeWeg.NL Tip: 'What Women Want' in Haarlem. Neem gratis deel aan workshops, diverse massages, beautybehandelingen en laat u adviseren.

Love & Marriagebeurs Utrecht

Geen huwelijk zonder een goede voorbereiding! Uitermate goed moment dus om de Love & Marriage Bruidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht te bezoeken. In Utrecht doet u op zaterdag 7 en zondag 8 maart de mooiste ideeën op voor de bruiloft, trouwringen en mooie kleding. Hoogtepunt van de beurs is de bruidsmodeshow in het modetheater (zie voorproefje). Hier worden alle nieuwe trends op het gebied van bruids- en herenmode geshowd. De Love & Marriage Bruidsbeurs biedt alles wat een bruiloft perfect en compleet maakt.

Voorproefje

U hoeft niet ver te zoeken om een leuke vakantie te vinden voor het gezin. Op DagjeWeg.NL vindt u een ideaal overzicht van de mooiste Nederlandse vakantieparken. In een spetterend park als Duinrell hoeven de kids zich niet vervelen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 7 maart 2009 - 1187

Dit past bij 'Weg dit weekend'