1

Weg dit weekend

Maak wat van de crisisperiode!

Redactioneel door

archief oud artikel 15 maart 2009 DagjeWeg.NL sleurt u door de crisis heen. Loop de frustraties eruit in Den Haag, zoek een nieuwe baan op de Carrièrebeurs... Ja koop zelfs een tweede huis op Second Home International. Crisismoe zijn we allemaal. We zitten echter niet bij de pakken neer. Maak wat van deze barre periode!

DagjeWeg.NL pakt opnieuw uit met een leuke dubbele kortingsaanbieding. Met de Diner Jaarkaart bespaart u het hele jaar door 25% op de rekening bij 700 restaurants. Dat is toch belangrijk in deze tijd. In plaats van viermaal, kunt u vijfmaal genieten. Zo kiest u uw eigen restaurantweek uit. Bij DagjeWeg.NL is deze Diner Jaarkaart met extra korting te bestellen, inclusief gratis de handige en kleurrijke Dinergids. Zo ziet u in een oogopslag waar u een plaatsje kunt reserveren. Bestel de Diner Jaarkaart met extra korting.

Kijkt u ook nog even in de UITkalender van DagjeWeg.NL? Hier staan nog veel meer activiteiten voor dit weekend die het bezoeken waard zijn.

Fortis City-pier-cityloop

Tienduizenden recreanten wagen zich 14 maart aan de Fortis city-pier-cityloop. In Den Haag storten de fanatieke lopers zich op een halve marathonwedstrijd en trimlopen over 5, 10 en 21.1 kilometer. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is er een minimarathon. Muziekgroepen langs de route en een sportmarkt maken de loop tot een gezellig evenement. Wilt u wat kilo’s verliezen? Schrijf u in op de website van de organisatie!

Voorproefje

De Nationale Carrièrebeurs

Kom op 13 en 14 maart naar De Nationale Carrièrebeurs in de Amsterdam RAI. Want: economische crisis of niet, er blijft altijd werk, ook voor u! In het beursgebouw staan de beste (inter)nationale werkgevers voor u klaar, waaronder Shell, Philps, Unilever, ING en KLM. De workshops helpen u de beste 'match' te vinden. Verkoop uzelf in tien zinnen, of neem een 'Total CV makeover'!

New Wellness en New Beauty

Meer aandacht voor uzelf? Op 14 en 15 maart presenteert de wellnessbranche zich in de Amsterdam RAI tijdens New Wellness 2009. Deze beurs toont hoe u zich weer fit en energiek kunt voelen, hoe u het leven weer vol geluk kunt toelachen. Extra: de wellnessbeurs valt samen met beauty-event New Beauty, wat u – met uw New Wellness-ticket – gratis kunt bezoeken. Koop hier uw kaarten!

Sencity

Ruiken, proeven, zien… Alle zintuigen worden op Sencity gebruikt. De trillingen van de Sensefloor, geuren van Aromajockey, smaaksensaties, kappers, visagisten, masseurs en (muziek)tolken maken de vertaling van emoties in muziek compleet. Met dit klinkende feest voor doven en horenden, op zaterdag 14 maart in de Musis Sacrum Schouwburg van Arnhem, haalt u het maximale uit een avondje stappen. Bestel hier een toegangskaartje.

'VET Kindercabaret'

Wilt u weten wat VET is? Dan moet u dit weekend met de kinderen naar theater de Kom in Nieuwegein. Daar is op 14 maart een überkomische cabaretvoorstelling met de naam 'VET Kindercabaret'. De cabaretiers laten uw kids lachen om alles wat niet mag. Zingen over poep, rocken met ijsberen, raar dansen… Dat is pas VET!

VET lachen!

Second Home International

Tja…, als u de crisis niet in de portemonnee voelt, is Second Home International misschien wat voor u. Van 13 tot en met 15 maart staat de Jaarbeurs Utrecht namelijk in het teken van een tweede optrekje. Ruim 350 makelaars en projectontwikkelaars hebben huizen voor u in meer dan 65 landen, een veelzijdig aanbod. Wie weet zwijmelt u voor dat Toscaanse droomstulpje. Bestel hier uw kaarten.

U hoeft niet ver te zoeken om een leuke vakantie te vinden voor het gezin. Op DagjeWeg.NL vindt u een ideaal overzicht van de mooiste Nederlandse vakantieparken. In een spetterend park als Duinrell hoeven de kids zich niet vervelen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 15 maart 2009 - 654

Dit past bij 'Weg dit weekend'