Naaktloperij in Ouwehands Dierenpark schokt SGP

Naturistenbijeenkomst in dierentuin maakt veel emoties los

Bezoek het Ouwehands Dierenpark! Nieuws door

archief oud artikel 22 juni 2009 Rhenen, Utrecht De Naturisten Federatie Nederland hoopt op 4 september een ledenbijeenkomst te houden in Ouwehands Dierenpark. De plaatselijke SGP is geschokt en zet nu alles op alles om de naaktloperij in de dierentuin te verbieden.

Bezoekers hoeven niet ongerust te zijn, want zij zullen niet ineens geconfronteerd worden met het blote lijf van een wildvreemde. De ledenvergadering vindt plaats op de avond van 4 september en de dierentuin is dan voor gewone bezoekers gesloten. Toch vindt de SGP dat zij iets moeten ondernemen tegen de blote konten van deze natuurfreaks. De kans is klein dat het de Staatkundig Gereformeerde Partij er in zal slagen om de ledenvergadering te weren uit Rhenen.

De ledenvergadering vindt plaats op 4 september van 18.00 tot 22.00 uur. De dierenliefhebbers kunnen voor een gereduceerd tarief van € 6,50 naar binnen op vertoon van hun NFN-pas. Er is voor de naturisten zelfs een speciale garderobe geregeld waar zij zich kunnen uitkleden. Maar hou je liever je kleren aan, dan is dat ook prima.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 22 juni 2009 - 3608