Dagje weg in Drenthe

De leukste uitjes in Drenthe

Bezoek Drouwenerzand Attractiepark   Reportage door

23 juni 2009 Assen, Drenthe Terwijl de natuur in veel plekken in Nederland op de tekentafel van een ambtenaar is bedacht, heeft Drenthe een natuurlijk landschap dat ongemoeid is gebleven. Rond Assen kronkelt de Drentsche Aa, een beek die de hele streek zijn mooie vorm geeft. Het natuurgebied De Drentsche Aa is één van de twintig Nationale Parken in Nederland. Het is hier natuurlijk prachtig fietsen en wandelen, maar er is nog veel meer te doen: DagjeWeg.NL bezocht leuke uitstapjes in Drenthe.

Niet genoeg aan één dag om van de Drentsche Aa te genieten? Blijf er dan lekker een weekend of een midweek. Boek bijvoorbeeld een overnachting in het mooie Lubbelinkhof Hampshire Classic, dat gevestigd is in een oude boerderij. Of boek een culinair arrangement in Herberg De Rustende Jager. Er zijn meer dan vijftig hotels in Drenthe!

Vakantiehuisjes in Drenthe

Liever een eigen huisje tot de beschikking? Boek dan een vakantiehuisje in Drenthe!

Nieuwsbrief special Drenthe.

Aanbevolen uitstapjes in DrentheUitstapjes in Drenthe

Museums Vledder

Museums Vledder is een groep van verschillende musea. Eén met valse kunst, één met glaskunst en één over de ontwikkeling van de kunstvorm grafiek.

Herberg de Rustende Jager

Hotel Restaurant de Rustende Jager is de ideale basis voor een heerlijk weekend Drenthe. Geen haast en geen files, maar weldadige rust en ontspannen fiets- of wandeltochten.

Beauty en kuurinstituut Het Nolderwoud

Het Nolderwoud is een beauty- en kuurinstituut om te ontspannen. Het Nolderwoud is gelegen in de Drentse bossen. Er zijn losse behandelingen mogelijk, ook arrangementen en schoonheidsbehandelingen.

Slapen bij de boer - Melkveehouderij de Lange Weide

Slaap in een boederij in het prachtige Drenthe. Rik en Marian van den Brandhof ontvangen u met open armen in melkveehouderij de Lange Weide. Een onvergetelijke ervaring.
Bekijk alle uitstapjes in Drenthe!

Laatst gewijzigd: 2022-01-19 17:00:05 · Gepubliceerd: 2009-06-23 10:17:22 - 21694