'Kopje thee?'

Sfeervolle brochure over theetuinen in Gelderland

Nieuws door

archief oud artikel 13 augustus 2009 Ede, Gelderland 'Kopje thee?' kopt de nieuwe brochure over zeven theetuinen in Gelderland. De sfeervolle bijlage is een initiatief van creatief tekstschrijver Alie Engelsman. Met deze vorm van communicatie wil ze beleving van het landelijk gebied opwekken.

Volgens Engelsman is er 'behoefte aan informatie vanuit de belevingskant'. "Mensen die op zoek zijn naar toeristische tips worden vaak overspoeld met feitelijke, zakelijke informatie", vertelt ze. "Daarom heb ik het initiatief genomen om een brochure te maken over een zevental theetuinen in Gelderland. Met deze brochure, die ik vanuit mijn eigen beleving heb geschreven, wil ik mensen inspireren theetuinen te bezoeken."

Iedereen is vrij om de brochure te downloaden, uit te printen, of te drukken. Wie niet tevreden is over de kwaliteit, kan contact opnemen met Alie Engelsman.

Over beleving gesproken: DagjeWeg.NL timmert de laatste maanden flink aan de weg met zijn regiospecials. U vindt ze op de voorpagina onder het tabblad 'Uit in de regio'.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2009-08-13 09:58:18 - 702

Dit past bij ''Kopje thee?''