1

Sprookjesachtige vakantie in Efteling Bosrijk

  Nieuws door

archief oud artikel 27 oktober 2009 Kaatsheuvel, Noord-Brabant De sprookjeswereld van de Efteling stopt niet bij de uitgang. Vanaf 11 december opent Efteling Bosrijk, een sprookjesachtig vakantiepark voor jong en oud.

Bosrijk is een wereld op zich met 200 idyllische huisjes, verscholen in een prachtig bos. U kunt 's ochtends een boswandeling maken of genieten van prachtige muziek op het dorpsplein. Alles leeft in Bosrijk; zelfs de kleinste details! Daarom heeft het nieuwe vakantiepark veel weg van het naastliggende attractiepark.

Naast huisjes voor vier, zes of acht personen zijn er ook genoeg dingen te doen buiten een bezoekje brengen aan de Efteling. Dompel uzelf eens onder in het Badhuys: een overdekt waterparadijs met bubbelbaden, een stroomversnelling en glijbanen. Of ga gezellig uit eten met de familie in het Eethuys. Dat bespaart u een flinke afwas!

Heeft u al zin gekregen in een korte of lange vakantie in Bosrijk? Ga dan naar Bungalow Specials voor meer informatie, en boek alvast een welverdiende vakantie. Wees er snel bij, want veel huisjes zijn al geboekt. Tot ziens in de wonderlijke wereld van de Efteling!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2009-10-27 07:47:01 - 724

Dit past bij 'Sprookjesachtige vakantie in Efteling Bosrijk'