Blijf slapen op de Veluwe

Vakantiepark, camping of hotel? Vier vakantie op de Veluwe!

Vier vakantie op de Veluwe Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Vier een ontspannen vakantie op de Veluwe bij RCN Vakantiepark de Jagerstee. Foto: Visit Veluwe

16 juni 2020 bijgewerkt: 10 september 2023 Toerisme Een vakantie is in deze bijzondere tijd niet vanzelfsprekend. En wat is het fijn als we dan toch even weg kunnen in eigen land! Ontdek deze mooie vakantieparken, campings en hotels op de Veluwe en droom vast weg bij een heerlijke vakantie in deze ruime en groene regio.

Ontspannen gezinsvakantie

EPE - RCN Vakantiepark de Jagerstee is het ideale vakantiepark op de Veluwe voor gezinnen. Samen op avontuur in het speelbos of gewoon lekker spelen in het nieuwe speelpark: voor kinderen wacht hier elke dag een nieuw avontuur! En als de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders relaxen met een kop koffie op het terras of in de vernieuwde brasserie. Vanaf het park loop je bovendien zo de natuur in waar je 100% wildgarantie hebt. De kans op een ontmoeting met één van de wilde bewoners van de Veluwe is hier heel groot! Ook leuk is een bezoekje aan het gezellige Epe.

Op Vakantiepark de Jagerstee is volop ruimte voor kampeerders, met ruime kampeerplaatsen en vernieuwde sanitaire voorzieningen. Geen tent of caravan? Huur dan één van de mooie accommodaties voor een ontspannen vakantie. Het park heeft het duurzaamheidskeurmerk Green Key goud, wat staat voor duurzaam ondernemen.

Met z'n allen van de XXL-glijbaan

HARSKAMP - Camping de Midden Veluwe ligt centraal op de Veluwe en is een uitstekende uitvalsbasis voor de leukste uitjes in de omgeving. Je kunt er vakantie vieren met een eigen kampeermiddel of een stacaravan of glamping tent huren. De diverse glamping tenten en verhuur caravans zijn van alle gemakken voorzien en bieden alle comfort die je van thuis gewend bent. Er zijn zelfs unieke slaapplekken voor de kids. En door het grote aanbod zit er voor elke groepsgrootte een geschikte accommodatie tussen.

Camping de Midden Veluwe heeft een natuurzwembad met een zandstrand en een XXL-glijbaan. Voor dagen vol plezier voor de hele familie! Daarnaast beschikt de camping onder meer over een eigen restaurant, café, multicourt, kidsclub, airtrampoline en een supermarkt. Bovendien zorgt het animatieteam ervoor dat kinderen zich geen moment hoeven te vervelen!

Genieten in de natuur

HOENDERLOO - Veluwecamping de Pampel bevindt zich midden in het mooiste natuurgebied van Nederland, dichtbij alle attracties op de Veluwe. De camping is gewaardeerd met ANWB 5-sterren topcamping. Wist je dat je er zelfs in een boomstam kunt overnachten? Misschien heb je geluk en kijk je vanuit je vakantieverblijf recht in de ogen van een ree of wild zwijn! Tijdens een familie-excursie is de kans nog groter om één van de Big Five op de Veluwe te spotten. Op de camping zelf zijn in de vakantieperiodes volop activiteiten. Met een luxe sanitair gebouw, een heus hertenbos, een zwembad, overdekte speelburcht, theater en een leuk animatieteam is hier alles aanwezig voor een heerlijke vakantie!

Verscholen rustoord op de Veluwe

OTTERLO - Adem de gezonde boslucht in en kom helemaal tot rust bij Vakantieoord het Lorkenbos! Een verscholen vakantieplek op de Veluwe, waar rustzoekers zich beslist thuis voelen. Het park heeft 25 ruime vakantiebungalows geschikt voor 2 tot 16 personen, met elk een eigen unieke ligging en inrichting. Negen van deze gezellige bungalows zijn rolstoelvriendelijk. Bovendien kan het vakantiepark hulpmiddelen beschikbaar stellen of zorg in de bungalow aanbieden. Ook voor mensen die snel overprikkeld raken is Het Lorkenbos een prettige plek. De bungalows liggen direct aan een heideveld, die druk bezocht wordt door herten, eekhoorntjes en diverse vogelsoorten. Ga lekker offline, stap uit je dagelijks leven en geniet van de natuur!

Fiets van hotel naar hotel

Met het 5-daagse Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fiets je van hotel naar hotel over de prachtige Veluwe. Elke avond verblijf je in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar je kunt genieten van een culinair diner en luxe hotelfaciliteiten. De Bilderberg hotels waar je overnacht zijn Résidence Groot Heideborgh in Garderen, Hotel de Keizerskroon in Apeldoorn, Hotel 't Speulderbos in Garderen en Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Je kunt zelf bepalen in welk hotel je de fietsvakantie begint.

Kies snel een van deze mooie vakantieparken op de Veluwe en doe vast inspiratie op voor een weekendje (of langer) weg
Foto 2. Luxe kamperen in een safaritent op Camping De Midden Veluwe. Foto: Visit Veluwe
Foto 3. Race door de bossen rond Epe vanaf RCN Vakantiepark de Jagerstee. Foto: Visit Veluwe

Laatst gewijzigd: 2023-09-10 19:51:48 · Gepubliceerd: 16 juni 2020 - 2348