1

DagjeWeg.NL bereikt mijlpaal 3.000 uitstapjes

Help DagjeWeg.NL naar volledigheid met de postcodezoeker

Help DagjeWeg.NL om Nederland toeristisch in kaart te brengen! Nieuws door

archief oud artikel 12 november 2009 Ede, Gelderland DagjeWeg.NL is weer een stap dichter bij het volledig in kaart brengen van toeristisch Nederland. Vanmiddag werd de magische mijlpaal van 3.000 uitstapjes bereikt. De redactie is echter nog niet tevreden en roept bezoekers op mee te helpen met de postcodezoeker.

Het publiek kan met de postcodezoeker eenvoudig een handje helpen in de zoektocht naar nieuwe uitstapjes. Door hun postcode in te voeren, kunnen bezoekers heel gericht zoeken naar uitjes in een bepaalde regio. Staat hun favoriete dagje weg er niet bij, dan tipt de bezoeker de redactie via het e-mailadres redactie@dagjeweg.nl. Bezoekers vinden de postcodezoeker hier!

Volledig overzicht

Zo'n tien jaar geleden begon de toeristische reis van DagjeWeg.NL. Eigenaar Nando Eskes voegde destijds het eerste uitstapje toe. Sindsdien groeit DagjeWeg.NL steeds harder. Inmiddels is het de grootste Nederlandse website op dagtoeristisch gebied. "We zijn hard op weg naar een volledig overzicht van alle uitjes in Nederland", vertelt redacteur Sifra Kriek.

DagjeWeg.NL staat aan de vooravond van een andere mijlpaal: drie miljoen bezoekers op jaarbasis. Redacteur Johannes Baas is in zijn nopjes: "Je ziet echt dat onze inspanningen vruchten afwerpen. Vorig jaar ontvingen we nog 2,3 miljoen bezoekers per jaar." DagjeWeg.NL stuurt daarmee de halve bevolking de paden op, en de lanen in. Want elke DagjeWeg.NL-bezoeker zoekt niet alleen voor zichzelf een uitstapje, maar ook voor het bedrijf, de vriendin of het gezin!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 12 november 2009 - 147