Honderdste H&M in Nederland

Zwolle opent vestiging speciaal voor kinderen

Nieuws door

archief oud artikel 19 november 2009 Zwolle, Overijssel Shopaholics opgelet! Er zijn nu honderd H&M's in Nederland. In Zwolle opende gisteren de honderdste winkel, een H&M speciaal voor kinderen.

Met de opening viert de Zweedse keten haar twintigjarig jubileum in Nederland. Net als IKEA is ook Hennes & Mauritz een Zweeds succesverhaal. De modeketen is de afgelopen zestig jaar dankzij taktisch inzicht flink gegroeid. Zo zijn er al meer dan duizend H&M filialen overal ter wereld, waarvan er dus honderd in Nederland. H&M hoopt ieder jaar met tien procent te groeien in Nederland.

De nieuwe H&M is de tweede vestiging in Zwolle. "Het is leuk dat we juist de 100e winkel in Zwolle openen", zegt Elke Kieft van H&M in de Telegraaf. "De stad is toch wel een beetje speciaal voor ons, aangezien het niet makkelijk was om een locatie voor de eerste winkel te vinden. Bij die opening in 2006 vroegen veel klanten ons naar de kinderkleding, dus we zijn blij dat we dit nu kunnen aanbieden."

Klanten die gisteren gingen shoppen bij de H&M in Zwolle kregen een klein cadeautje. Iedere honderdste bezoeker werd verrast met een tegoedbon van tien euro.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2009-11-19 08:41:59 - 342

Dit past bij 'Honderdste H&M in Nederland'