Kleurrijke landen en bijzondere inwoners

Win vrijkaarten voor de Vakantiebeurs 2010

Nieuws door

archief oud artikel 1 december 2009 Utrecht, Utrecht Buiten wordt het kouder en kouder, de dagen worden donkerder en de zon laat zich steeds minder zien. Een mooie zonvakantie biedt dan uitkomst om weer even op te laden voor de rest van het jaar. Inspiratie vindt u van 13 januari tot en met 17 januari 2010 bij de Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht.

Dit keer is het thema: 'Meet the locals': ontmoet op de beurs mensen van over de hele wereld. Maak kennis met ruim 150 kleurrijke landen én hun inwoners. In negen hallen worden allerlei kleurrijke presentaties en activiteiten georganiseerd. Een van de nieuwe activiteiten is de Themaroute 'Dance and taste around the World' waarlangs de bezoeker kan luisteren naar exotische muziek en allerlei lokale lekkernijen kan proeven. Voor families is er de speciale themaroute ‘Family & Fun’ die langs de beste familietrips leidt.

Vakantievoorpret

De Vakantiebeurs is natuurlijk ook een leuk dagje weg. Samen met vrienden en familie alvast de vakantiesfeer opsnuiven en genieten van de vakantievoorpret. Met exotische muziek en lekker eten wordt het op de Vakantiebeurs heerlijk zonnig!

Prijsvragen

DagjeWeg.NL mag in samenwerking met de Vakantiebeurs 2010 tien kaarten verloten! Wil jij ook naar dit zomerse evenement? Doe dan mee en win!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2009-12-01 09:26:07 - 275

Dit past bij 'Kleurrijke landen en bijzondere inwoners'