Griezelend goud voor Anubisfilm

Anubis en de wraak van Arghus al 100.000 bezoekers

Nieuws door

archief oud artikel 24 december 2009 Rotterdam, Zuid-Holland Al 100.000 mensen hebben in de bioscoop gegriezeld bij de film Anubis en de wraak van Arghus. Daarmee heeft de film een week na de première al de status van de Gouden film bereikt.

De succesvolle film 'Anubis en de wraak van Arghus' is het vervolg op 'Anubis en het pad der zeven zonden' die vorig jaar de best bezochte film in Nederland was met ruim 600.000 bezoekers. Het vervolg speelt zich af in een spookachtig oud landhuis, dat de Anubisbewoners speciaal hebben gehuurd voor Appie's verjaardag. Als tijdens Appie's griezelfeestje de klok twaalf slaat, begint het huis te spoken en verdwijnen Appie's vrienden één voor één.

Zal dit verhaal net zo succesvol worden als de eerste? De Anubisspelers Kevin Wekker (Appie) en Loek Beernink (Nienke) hebben er alle vertrouwen in. Beiden vinden de tweede Anubisfilm veel beter dan de eerste. "Al onze levens zijn in gevaar. We kunnen allemaal de dupe worden van de vampier. Daarom is de film ook nog eens spannender dan de tv-serie, waarin alleen het leven van Noa in gevaar is", vertelt de 22-jarige Kevin Wekker tegen Nu.NL. Kevin nam ruim een jaar geleden de rol van Appie op zich in de tv-serie 'Het huis Anubis' van Nickelodeon.

De cast krijgt donderdagmiddag de trofee uitgereikt in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Hier alvast een voorproefje:

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2009-12-24 11:29:16 - 180

Dit past bij 'Griezelend goud voor Anubisfilm'