1

Sneeuwbal gooien 3.0

Laden, richten, schieten: Snowball Blaster maakt en vuurt perfecte ballen

Wintersport: nieuws en gadgets Nieuws door

archief oud artikel 18 januari 2010 Op zoek naar een goedkope week sneeuwpret voor een paar tientjes? De Amerikaanse fabrikant Artic Force heeft speelgoed gemaakt voor de betere sneeuwballengevechten: een sneeuwballenbazooka.

De Snowball Blaster is voor zo'n vijfendertig dollar te koop bij diverse webwinkels (zoals amazon.com). Het apparaat lijkt enigszins op een waterpistool. Waar normaal gesproken het waterreservoir zit, heeft de Snowball Blaster echter een klepje waar de gebruiker sneeuw in kan stoppen. Als de klep wordt gesloten, is het geweer geladen met drie perfect ronde sneeuwballen. Het enige dat de gebruiker dan nog hoeft te doen, is te mikken en te vuren.

Sneeuwbal maker

Wie meer van het ouderwetse gooien houdt, maar wel mooie ronde ballen wil, heeft misschien iets aan de 'Flexible Flyer Snowball Maker': een tang waarmee je perfecte sneeuwballen uit de sneeuw 'knipt'. Deze sneeuwballenknijper is overigens een stuk goedkoper dan de bazooka: je hebt hem al voor zo'n tien dollar.

Deze leuke sneeuwgadgets zijn helaas niet te koop in Nederlandse winkels. Op de hoogte blijven van het laatste wintersport nieuws? Bezoek de wintersportpagina van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 18 januari 2010 - 1069