1

Beesten op je vrijgezellenfeest?

Waanzinnige ideeën voor een vrijgezellenfeest

Gladiator Sports Almere Redactioneel door

22 januari 2010 bijgewerkt: 9 oktober 2018 Schud die vrijgezelle haren nog eens goed, want het mag nog maar één keer! Het vrijgezellenfeest is dé kans om de bloemetjes flink buiten te zetten, voordat je voor de rest van je leven aan de ketting ligt. Oké, misschien is het niet zo erg, maar het is zeker reden voor een feestje. Voor iedereen die een vrijgezellenfeest organiseert heeft DagjeWeg.NL waanzinnige ideeën.

Sluip door de bossen met een semi-automatisch paintballwapen en schiet op alles wat beweegt. Paintballen bij Gladiator Sports is een vrijgezellendag voor echte mannen in camouflagepakken. De vrijgezel heeft geen moment rust, want de hele groep is op jacht naar hem! In zijn Piggy-pak is hij het doelwit in de Piggy-Hunt. Hij zal proberen jullie terug te pakken. Hoe stoer is hij eigenlijk in z'n eentje? Test het bij Gladiator Sports!

Lees ook het artikel over paintball in Almere op DagjeWeg.NL.

Jongensdromen

Jongensdromen komen tot leven in Heerhugowaard, waar iedereen achter het stuur van een blinkende sportwagen kan plaatsnemen. Zet de rechtervoet flink op het gaspedaal en voel de krachtige motor van de Ferrari Testarossa tot leven komen. De vrijgezel krijgt bij Ferrariles.nl de kans om één van zijn dromen waar te maken. Naast de Ferrari Testarossa is er keuze uit de Ferrari 328 GTS en een echte Lamborghini Diablo VT. Wat zullen de buren opkijken als zo'n waanzinnige sportwagen de straat binnen komt rijden! Een ritje is leuk als cadeau, maar ook als onderdeel van een vrijgezellenfeest.Droomt de vrijgezel dag en nacht van dit glimmende lak? Geef hem dan een arrangement cadeau naar een autofabriek als BMW, Mercedes, Spyker of Audi. Daar gaat het hart sneller kloppen. Dol op auto's! Meer auto's

 • Slipcursus of cursus 'off-road' rijden
 • Watersporten

  Voor de sportieve vrijgezel is Kiteparadise 't Coraaltje in Callantsoog een echte uitdaging. Vlieg op een groot skateboard door de lucht, terwijl je wordt voortgedreven door een vlieger. Flyboarden is hot! Of laat je meeslepen in een buggy over het strand waarbij je een snelheid kan halen van 60 km/u. Niks met vliegeren? Ga dan blokarten, zet je zeil strak en schiet met een strandzeiler over het zand. En zoals de naam al zegt, 't Coraaltje is een paradijs voor kitesurfers. Kitesurfen is vergelijkbaar met windsurfen, maar dan leuker. De surfer laat zich staand op een board over het water trekken door een vlieger. Durft de vrijgezel deze uitdaging aan?

  Lef

  Met de echte lefgozers heeft het Break Out Grunopark nog een appeltje te schillen. In het Dare To Do It – arrangement worden deelnemers uitgedaagd hun grenzen te verleggen. Het begint met een afdaling op een billboard van een 18 meter hoge schans, waarna je in het water terecht komt. Ben je die slag net te boven dan begint het wakeboarden en worden de deelnemers aan de kabel over het water gesleurd. Gelukkig hoort er ook een lunch bij het arrangement en kan iedereen weer tot rust komen. De middag wordt gevuld met een serieuze paintball-wedstrijd. De dag wordt afgesloten met een barbecue. Een dag om lang over na te praten!

  4x4

  Cross over het strand van Terschelling in een 4x4 Land Rover! Ervaar het gevoel van vrijheid wanneer dit monster langs de kustlijn raast. Deelnemers kunnen helaas niet zelf rijden over het strand, maar ze kunnen wel zelf een uitdagend parcours afleggen. Brullende motoren razen door de modder. Een ervaring waar je u tegen zegt. Trek gemakkelijke kleding aan, die lekker smerig mag worden en het feest barst los. Vergeet de camera niet, want dit wil je zeker vastleggen... MooiWeer terreinwagens kan naast deze avontuurlijke ritten ook andere originele manieren inzetten om het vrijgezellenfeest een extra boost te geven.

  De leukste vrijgezellenuitjes op DagjeWeg.NL! Lees ook het artikel over groepsuitjes voor nog meer ideeën.

  Laatst gewijzigd: 2018-10-09 19:53:21 · Gepubliceerd: 2010-01-20 16:56:00 - 1337


  -advertentiepositie-