De iPad: iets voor dagtoeristen?

De nieuwste revolutie van Apple

Nieuws door

archief oud artikel 29 januari 2010 Trends Onlangs kondigde Apple de nieuwe iPad aan. Wat is de iPad en is het iets voor dagtoeristen?

De iPad kun je het best vergelijken met een grote iPhone. Het is een pc, boek, krant, televisie en spelmachine in één. Het scherm is zo groot dat je gemakkelijk internetpagina's kunt bekijken. Je bestuurt alles op het scherm met je vingers. De iPad heeft een batterijduur van meer dan tien uur en gaat zo'n 499 dollar kosten.

Voor dagtoeristen is de iPad een geweldig ding. Terwijl zij in de trein op weg zijn naar het uitstapje, kunnen ze al op de iPad het magazine lezen dat op de website van het uitstapje te downloaden is. Wanneer zij op de juiste locatie zijn, kan de iPad meerdere functies hebben. Zo is het mogelijk dat de iPad zich gedraagt als een routekaart voor in een dierentuin of als een boek met daarin uitleg bij de kunstwerken.

Eenmaal op weg naar huis kunnen dagtoeristen op het grote scherm genieten van de foto's die gemaakt zijn tijdens het uitstapje. Op het grote scherm komen de foto's echt tot leven.

De iPad ligt ergens in maart in de winkel. Houd deze gadget in de gaten!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 29 januari 2010 - 110

Dit past bij 'De iPad: iets voor dagtoeristen?'