1

Filmstudio: 'Geen Sex and the City 3'

Opgestookt vuurtje rond populaire filmserie gedoofd

Nederlandse sieradenontwerper naar Hollywood Nieuws door

archief oud artikel 30 januari 2010 Showbizz New Line Cinema verwijst de geruchten over een derde Sex and the Cityfilm naar het rijk der fabelen. "Het is niet waar", aldus een woordvoerder van de filmstudio vandaag op verschillende Amerikaanse showbizzsites. Sex and the City 2 draait vanaf mei 2010 in de bioscoop.

Het bericht is een teleurstelling voor fans van de populaire filmserie. Actrice Kim Cattrall zorgde vrijdagavond voor opwinding door in de Jonathan Ross Show de geruchten niet te ontkennen. De 53-jarige SATC-ster stookte het vuurtje zelfs op, met deze woorden: "Zo lang als er verhalen te vertellen zijn, zullen we dat doen".

In Sex and the City 2 twee dragen de dames sieraden van de Nederlandse ontwerper Rodrigo Otazu.

Jonger

De geruchtenmachine kwam opgang toen een anonieme bron eerder deze week tegenover The Sun onthulde dat de opnames van een derde Sex and the Cityfilm snel zouden beginnen, in verband met het ouder worden van de actrices. De bron vertelde: "De film wordt stil gehouden vanwege publiciteitsredenen. Het is logisch om de tweede en derde film vlak na elkaar te filmen. De karakters zullen er een stuk jonger uitzien, als de derde film over een paar jaar wordt uitgebracht. Ze willen graag zo jong mogelijk lijken, omdat deze film hun laatste zal zijn. Ze willen eindigen met een klapper."

Sex and the City 2 komt in mei 2010 in de bioscoop. Als blijkt dat de tweede film net zo succesvol is als zijn voorganger, zal de marketingmachine van New Line Cinema opgang komen. Rond die tijd wordt dus pas echt duidelijk of er een vervolg komt.

Sex and the City, kortweg SATC, begon in 1998 als Amerikaanse televisieserie. HBO zond tot 2004 de belevenissen uit van Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda, vier vriendinnen midden in New York. Ze hebben de meest uiteenlopende karakters, maar houden allemaal van winkelen en zijn ook allemaal op zoek naar de ware liefde. In 2008 werd de serie verfilmd en de bioscoopversie werd een razend succes. Wereldwijd bracht Sex and the City 1 ruim 290 miljoen euro op.

Laatst gewijzigd: 2016-07-28 15:49:21 · Gepubliceerd: 30 januari 2010 - 397