1

Keukenhof laat Rusland bloeien

Svetlana Medvedev opent woensdag het nieuwe seizoen

Keukenhof Nieuws door

archief oud artikel 17 maart 2010 Toerisme Lisse, Zuid-Holland De eerste, mooie lentedag is vandaag beloofd. Wat kan de Keukenhof in Lisse zich nog meer wensen tijdens de opening van het nieuwe seizoen? Vandaag opent Svetlana Medvedev, echtgenote van de Russische president Medvedev, de bloemententoonstelling. Het thema dit jaar is: From Russia with love.

Zeven miljoen bloembollen zijn in de grond gestopt om voor de 61e keer toeristen te overrompelen met een zee aan bloemen. Dit keer buigen alle kopjes zich richting Rusland, als potentieel exportland voor de Hollandse bollen. In de hele tentoonstelling komt het thema From Russia with love terug. Woensdag opent  Svetlana Medvedev, echtgenote van president Medvedev, de tentoonstelling. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima is ook bij de opening aanwezig.

Rusland bloeit

Russische landschappen afgetekend in bloemen, een Russische inspiratietuin en dieren uit Rusland. En dat allemaal uitgebeeld met bloemen! Zelfs de St. Basilius kathedraal in Moskou bloeit in een groot mozaïek. Vanaf donderdag 18 maart tot en met zondag 16 mei 2010 mag iedereen deze kunstwerken bewonderen in de Keukenhof.

Let op: De meeste bloemen bloeien nu nog niet. Wacht daarom nog even met een bezoekje, om de Keukenhof echt in volle bloei te bewonderen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 17 maart 2010 - 546

Dit past bij 'Keukenhof laat Rusland bloeien'