1

Concert At Sea 2010

De volledige line-up is bekend

Nieuws door

archief oud artikel 25 maart 2010 Cultuur Ouddorp, Zuid-Holland Aan de Zeeuwse kust genieten van zonsondergang en grote artiesten? Het kan tijdens Concert At SEA. De organisatie maakte deze week de volledige line-up van het festival bekend.

Op vrijdag 25 juni opent het festival vanaf 18:00 uur met Kane, Alain Clark en een nog nader te noemen surprise act. Het feestje gaat door tot de late uurtjes.

De volgende dag treden BLØF, K's Choice, Rowwen Hèze, Milow, Caro Emerald, Waylon en Pop Aan Zee op. Tijdens Pop Aan Zee treden lokale muzikale talenten op. Waylon en Caro Emerald zijn nieuwe artiesten. Waylon zingt het nummer Wicked Way, terwijl Caro Emerald luisteraars verleidt met haar single Back It Up.

"Het is geweldig dat we dit jaar weer zo'n mooie line-up bij elkaar hebben gekregen", vertelt zanger Paskal Jakobsen van BLØF. Het is de vijfde keer dat deze band het festival organiseert. "Al voor de bekendmaking van de eerste artiesten waren er al vele duizenden kaarten verkocht. Zoveel vertrouwen van de bezoekers is natuurlijk een geweldig compliment."

Kaartje kopen

Een kaart voor het concert kost 30 euro voor één dag. Aan een weekendkaart hangt een prijskaartje van 50 euro. Het is aan te raden om een bezoek aan het concert te combineren met een weekendje weg. Dit omdat de bereikbaarheid van het concert de wensen overlaat. Reserveer een hotel of zoek een camping op DagjeWeg.NL.

Meer leuke activiteiten? Kijk eens in de uitkalender!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 25 maart 2010 - 885

Dit past bij 'Concert At Sea 2010'